Улови всичко запомнящо се

С външна батерия и памет Comma Slim Box Wireless Storage Power Bank

0
 

Сподели

Shares

Знаете колко е досадно – онзи момент, в който а-ха да направиш перфектната снимка, и се окаже, че батерията, която от доста време ти е на червено, точно в тази секунда решава да умре окончателно. Или онова съобщение – нямате достатъчно памет в телефона, и докато изчистиш няколко мегабайтчета, моментът е безвъзвратно изгубен.

За всички тези непредвидени ситуации, на помощ идва Comma Slim Box Wireless Storage Power Bank. Иновативният продукт съчетава в себе си всичко, от което имаш нужда – външна батерия (5000mAh) и преносима памет (32GB) с възможност за безжично стриймване на файлове за iOS и Android.

Външна памет и батерия Comma Slim Box Wireless Storage Power Bank

Капацитетът от 32GB позволява безпроблемно да съхранявате всякаква информация: документи, видео, аудио, снимки и т.н., а благодарение на капацитета на батерията от 5000mAh можете да сте спокойни, че няма да останете „на сухо“ в най-неподходящия момент. Управлението на устройството става чрез приложението HiDisk, което може да бъде изтеглено безплатно от AppStore или Google Play. Разполагате и с възможност за свързване на няколко потребителя едновременно към паметта, както и да гледате филми и видеа директно от нея.

Външна памет и батерия Comma Slim Box Wireless Storage Power Bank

ХАРАКТЕРИСТИКИ
– On/Off бутон и LED индикаторни светлини: състояние на батерията, Wi-Fi
– Wi-Fi Protocol: 802.11b/g/n IEEE
– Капацитет на батерията: 5000mAh
– Капацитет на паметта: 32GB
– Вход: microUSB, 5V/1.5A
– Изход: USB-A, 5V/1.5A
– Размери: 140 x 65 x 11 мм
– Тегло: 140 г
– Съвместимост: iOS устройства, Android устройства, Windows устройства
– Гаранция: 24 месеца

Външна памет и батерия Comma Slim Box Wireless Storage Power Bank

Comma Slim Box Wireless Storage Power Bank, както и много други иновативни продукти и аксесоари, ще намерите в магазините на Dice.bg или онлайн тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.