Търси се: 360° НЕчовек на годината 2016

0
 

Сподели

Shares
Фотограф: Георги Даскалов, BikePornmag.com
Фотограф: Георги Даскалов, BikePornmag.com

За четвърта поредна година слагаме началото на най-щурия конкурс в годината и започване да търсим не кого да е, а най-истинския НЕчовек на годината!

Ако в безснежния сезон в началото на годината сте карали ски по трева или сте намерили дълбока пудра, по която да карате… голи, предприели сте екстремно изкачване до някоя скала, на чийто ръб успешно сте изпълнили йога поза, карали сте сърф по пясък (или по сняг), преживели сте най-екстремното си спускане в бързи води или най-дивото маунтинбайк каране – вие сте потенциален победител в конкурса.

Тази година, най-екстремният представител на спортовете на открито у нас ще се окичи освен с титлата „НЕчовек на годината 2016”, но и с възможно най-добрата награда, осигурена от Garmin.

За да не спирате да хващате нечовешките си подвизи по поляни, гори, планини, върхове, морета и пещери, Garmin ще подарят на победителя в конкурса страхотната екшън камера Virb Ultra 30. Научете повече за възможностите на камерата тук.

Garmin Virb

„360° НЕчовек на годината 2016” започва днес – 21-ви декември и ще продължи до 23-и януари. Както и в предходните години, имате право да номинирате не само щурите си приятели, но и самите себе си. За да ни убедите, че именно вие сте истинският НЕчовек, изпратете ни снимка или видео от най-голямата дивотия, която успяхте да извършите през изминалата година на имейл magazine@360mag.bg с пояснение в полето „Относно” (Subject): „Нечовек 2016”. Не забравяйте да посочите името на нечовека и мястото, на което е направена снимката/видеото. Предложенията с изяви трябва да бъдат за периода 1 януари – 31 декември 2016 г.

С изпращане на кандидатурата се съгласявате снимката или видеото да бъде споделена във фейсбук страницата и сайта на списание 360°.

Ако искате да разберете нагледно какво е необходимо, за да се борите за спечелване на престижната титла или имате нужда от мъничко кураж, за да се престрашите да ни изпратите най-нечовешкия си кадър, вижте участниците от предходните години тук и победителите от миналогодишното издание на конкурса тук.

НЕчовек на годината 2015
Победителят в „НЕчовек на годината 2015“ Джак Спароу (Веселин Пауновски), номиниран от сина си Борислав Пауновски-Бочи; Снимки: ReFlip

Кой ще стане „НЕчовек на годината 2016” ще обявим до 27-и януари на сайта на списание 360°.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.