Умен термометър

Най-умното и прецизно устройство, измерващо температурата

0
 

Сподели

Shares

Има ли нещо по-досадно от това да вдигнеш температура през зимата? Да седиш без да мърдаш в продължение на пет минути, докато чакаш да разбереш колко точно градуса ти пречат да прекараш един вълнуващ ден навън в планината, вместо вкъщи в леглото.

Повечето от нас не се сещат за термометъра вкъщи, докато не стане момент да го използваме. Затова и не е чудно, че в повечето къщи разнообразието е или онзи стар живачен термометър, с който мама ни мереше температурата, или някой електронен такъв, който купихме от кварталната аптека, но който доста често се оказва не особено надежден по отношение на точното измерване на високите градуси.

Термометър Withings Thermo

Withings Thermo изцяло променя правилата на играта. Никога не е било по-лесно да измерите температурата на тялото по най-прецизния и верен начин – без дори да допирате сензора до кожата. Сензорът измерва температурата от темпоралната артерия, където се смята, че е най-доброто място за определяне на температурата на организма. Когато прекарате Thermo през челото (без дори да го докосвате), специално разработената HotSpot Sensor™ технология с 16 инфрачервени сензора прави 4000 измервания, за да открият най-горещата точка. Получавате информация чрез иновативен LED цветен дисплей, който ви казва дали температурата е нормална или прекалено висока.

Термометър Withings Thermo

Информацията се изпраща автоматично към смартфона ви. На базата на възраст, история на заболявания и други симптоми, приложението Thermo app ви дава здравословен съвет. Имате опция и да добавяте коментари, лекарства или дори снимка към вашия профил, за да видите дали лечението е ефективно и да имате пълна история на цялото лечение, която да споделите с лекаря си. Thermo поддържа до 8 профила, като по този начин може да запазвате отделната информация за всеки от записаните.

Продуктът е клинично одобрен и е преминал най-високите здравни стандарти в целия свят. Съвместим е с iOS и Android устройства с Bluetooth, Mac и PC. С гаранция от 24 месеца. Ще го намерите в магазините на Dice.bg или поръчайте онлайн тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.