Кристална видимост

0
 

Сподели

Shares
Burton Snowboards
Снимка: Burton Snowboards

Дали ще прекараме добре деня си навън в снега до голяма степен зависи от качеството на екипировката, с която сме решили да спортуваме. Добрата видимост, докато караме ски или сноуборд, е едно от важните условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да протече всичко нормално.

Anon е серия маски от Burton, която се отличава с присъствието на технологията Magna-Tech™ в някои от моделите. Три от тях, описани по-долу, можем да намерим в магазин Drop In в София, както и онлайн в сайта на магазина.

Magna-Tech™ е технология, заложена в плаките на маската. Тя позволява бърза смяна на плаките в случай на замъгляване, попадане на сняг или променени условия на видимостта и светлината наоколо. Технологията работи с помощта на мощни магнити – различен брой в зависимост от моделите, а резултатът е много здраво свързване, плътно прилепяне и смяна на плаките само за секунди. Маските, снабдени с технологията, идват с резервни плаки за добра видимост при слаба светлина.

Anon WM1
Anon WM1

Маската Anon WM1 е с интегрирана технология Magna-Tech – WM1, което означава, че използва 14 магнита и 7 точки на свързване към рамката. Освен, че можем много бързо и лесно да сменяме плаките си, Anon WM1 включва и технологията ICT (Integral Clarity Technology), която осигурява перфектна видимост без значение какво попада върху плаките. За идеалната видимост се грижат и закръглените лещи на стъклата в комбинация с максимално разширеното зрително поле Wall-To-Wall с 40% по-тънка плака, която приляга максимално плътно. Рамката на маската е изработена от термопластичен полиуретан, който намалява теглото на маската докато в същото време я прави гъвкава и позволява усилена конструкция.

Основни характеристики на Anon WM1:

Outlast® Fog Management Face Fleece – абсорбира, съхранява и освобождава активно топлината, без да позволява изпотяване;
No-Slip Silicone Strap;
Рамка: Lightweight Thermoplastic Polyurethane (TPU) Frame;
Плака: Triple Layer Face Foam;
Вентилационна система: Full Perimeter Channel Venting;
Допълнителна характеристика:
– Допълнителна плака;
– Торбичка за маската от микрофибър;
– Кутия за маската;
– Височина на рамката: 91 мм;

Burton Anon WM1
Anon WM1

Anon M2 също е маска с интегрирана технологията за бърза смяна на плаките Magna-Tech™. Тази маска обаче, използва 16 магнита и 8 точки на свързване за още по-добро прилягане. Плаките на M2 са оформени сферично като имитират закръглянето на човешкото око и по този начин предоставят страхотно зрително поле. За да е гарантирана добрата видимост през цялото време, маската е снабдена и с технологията за контрол на замъгляването Outlast®, която елиминира влагата, създадена от вътрешната страна на маската, още преди да е замъглила стъклото. Маската предлага зрително поле Wall-to-Wall за безпроблемно виждане дори в периферията на зрението.

Основни характеристики:
No-Slip Silicone Strap
Wall-To-Wall
Рамка: Lightweight Thermoplastic Polyurethane (TPU) Frame;
Плака: Triple Layer Face Foam;
Вентилационна система: Full Perimeter Channel Venting;
Допълнителна характеристика:
Допълнителна плака;
Кутия за маската;
Торбичка за маската от микрофибър;
Височина на рамката 96 мм;

Burton Anon M2
Anon M2

Anon M3 е маската с технология Magna-Tech™, която работи с помощта на 18 магнита и 9 точки на свързване. Освен това обаче в нея е вградена и технологията за предпазване на лицето от студ, която свързва, отново с помощта на магнити, маската с маска за лице. Към технологият аса включени и вентилационни отвори, които гарантират преминаването на въздух срещу запотяване на стъклата, докато лицето ни е комфортно защитено от студа. Anon M3 е с дизайн, който позволява носене на диоптрични очила под маската, така че да не се налага да жертваме комфорта и видимостта по време на каране. Маската е оформена със сферични плаки и система за контрол на замъгляването.

Основни характеристики:
Outlast® Fog Management Face Fleece
Абсорбира, съхранява и освобождава активно топлината без да позволява изпотяване.
No-Slip Silicone Strap
Wall-To-Wall
Рамка: Lightweight Thermoplastic Polyurethane (TPU) Frame;
Плака: Triple Layer Face Foam
Вентилационна система: Full Perimeter Channel Venting
Допълнителна характеристика:
– MFI маска;
– Допълнителна плака;
– Кутия за маската;
– Торбичка за маската от микрофибър;
– Височина на рамката: 93 мм;

Burton Anon M3 MFI
Anon M3 MFI

Още много стоки за сноуборд, активен начин на живот и ежедневния ни лайфстайл можем да открием в магазини Drop In на на ул. “Раковски” 166 А и “Раковски” 191 Б и онлайн на dropin-shop.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.