Достигни нови върхове с Tecnica

0
 

Сподели

Shares

Tecnica

Tecnica казват, че са семейство скиори, обединени, за да произвеждат ски и обувки, с чиято помощ да достигнем до места, за които дори не сме предполагали, че е възможно. Компанията TECNICA GROUP S.P.A е основана през 1960 година като продължение на създадената малка работилница за обувки през 1930 година и в нея днес влизат големи марки като Nordica, Blizzard, Lowa, Moon boot, Rollerblade, Bladerunner и разбира се – Tecnica. Постоянните проучвания и желание за подобряване качеството на продуктите, развиват марката, която в момента може да бъде открита в над 70 държави в света. Производството обаче, остава в Италия.

Tecnica COCHISE 110
Tecnica COCHISE 110

Ски обувките от Tecnica COCHISE 110 са направени така, че да ни вършат идеална работа, без значение по какъв терен изберем да караме. Предназначени са за фрийрайд и са изработени с технологията POWER LIGHT. Благодарение на нея обувката е по-лека, докато същевременно е 2,5 пъти по-твърда и 30% по-тънка за улеснено изкачване и по-стабилно спускане. Доброто представяне се гарантира и от флекс индекса 110, който предоставя достатъчен контрол и стабилност в комбинация с гъвкавост. За комфорта по време на носене се грижи и анатомично оформената вътрешна обувка и анатомично оформената черупка. Вътрешната обувка е изработена от материал, изграден от микроклетки за по-лесно и бързо адаптиране към формата на крака, а външната е изработена от полиуретанова пластмаса, която спестява до 25% от теглото на обувката и приляга перфектно към вътрешната. Обувките са защитени с материал, който не допуска пропускането на вода като по този начин стъпалата ни остават сухи и топли дори след цял ден каране.

Основни характеристики на COCHISE 110:
Флекс индекс: 110
• Ширина: 99 мм
• Щраймери: 4 алуминиеви микро регулируеми
• Велкро лента за пристягане: 45 мм
• Категория: All Mountain
• Ниво: Напреднали

Tecnica Zero Guide G
Tecnica Zero G Guide

От Tecnica казват, че обувкитe ZERO G GUIDE са направени, за да няма скиорът никакви ограничения и лимити. Предназначени са за туринг и съчетават традициите на марката в производството на ски обувки с новите технологии, които позволяват създаване на много здрави, но леки обувки. Черупката на обувките е C.A.S. Triax 3.0, която е изключително лека, но освен това има и анатомична форма. Благодарение на иновативната черупка обувките могат лесно да бъдат пригодени за перфектно прилягане в зависимост от индивидуалните особености на крака и предпочитанията на скиора, което значително подобрява комфорта, представянето и запазването на топлина. Създадени за туринг приключения, обувките използват специална част в подметката, която се грижи за здравата връзка между тях и автомата, като по този начин предоставят по-добро представяне и безопасност.

Основни характеристики на ZERO G GUIDE:
• Флекс индекс: 110
• Ширина: 99 мм
• Щраймери: 4 алуминиеви микро регулируеми
• Велкро лента за пристягане: 45мм
• Категория: All Mountain
• Ниво: Напреднали

Tecnica MACH1 130 MV
Tecnica MACH1 130 MV

Ски обувките MACH1 130 MV са подходящи за пистово каране и предлагат много високо ниво на представяне. В същото време обаче, този модел от Tecnica е с по-голям обем черупка, което го прави идеален за скиорите, които имат нужда от „почивка за стъпалата си” и не се нуждаят от прилягане подобаващо на обувки за състезания. Флекс индексът се измерва на 130, а черупката е анатомично оформена, пасва идеално с вътрешната обувка и благодарение на системата за персонализирано прилягане, осигурява комфорт и запазване на топлината. Вътрешната обувка е изградена от микроклетки за по-лесно и бързо адаптиране към формата на крака. За по-лесно обуване и събуване обувките са снабдени с технологията Quick instep, която представлява оформена по-мека пластмаса в предната част на обувката за по-лесно „отваряне” на черупката при обуване и събуване.

Основни характеристики на MACH1 130 MV:
• Флекс индекс: 130
• Ширина: 100 мм
• Щраймери: 4 алуминиеви микро регулируеми
• Велкро лента за пристягане: 45мм
• Категория: All Mountain
• Ниво: Напреднали

Посочените модели ски обувки от Tecnica, както и още много стоки за спорт на открито, можете да откриете в магазините на Sport Depot, както и онлайн на sportdepot.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.