Глемпинг по поръчка

0
 

Сподели

Shares

Какво ще кажете за луксозно къмпингуване на най-отдалечените места на света в Мароко, Андите или Боливия? И то по поръчка?

Туристическа компания ще издига временна палатка с най-претенциозния интериор, според желанията на клиента. Така насред пясъчните дюни или високо в планината могат да бъдат доставени гореща вана или първокласен готвач.

Глемпинг по поръчка
снимка: Stephane Gautronneau

Палатките стоят на определеното място за уговорения период, с което се гарантира, че не нанасят щети на околната среда, а изживяването за всеки е уникално.

Независимо дали сте изкушени от идеята да се събуждате в мароканската пустиня, боливийските солни полета или в подножието на Андите, услугата Blink на компанията Black Tomato е точно за вас.

Тя предлага „адаптивни и редки“ преживявания, в духа на тоталната персонализация.

Преди пътуването си туристите решават как точно да изглежда тяхната палатка и дали искат отделна кухня, хол, трапезария или гореща вана.

Възможностите са неограничени – от онлайн меню и инструктор по йога до звезден готвач или продукти от любимия ви магазин, доставени на място.

Когато има зададена дестинация, компанията изготвя пълен пакет от услуги, включващ екскурзии за групата къмпингуващи.

Когато празникът завърши, служители на фирмата почистват района и демонтират палатката.

Глемпинг по поръчка
снимка: Stephane Gautronneau

От Blink подчертават, че подобни почивки „не оставят нищо след себе, освен околната среда в естественото й състояние“.

Основателят на Black Tomato Том Mарчант обяснява още: „Бяхме вдъхновени от нарастващата тенденция на индивидуализъм и преживявания, които да са само и единствено на конкретния клиент. Използвахме опита, който имаме, за да създадем луксозни къмпинги, които да съществуват в един определен момент за определени хора и да не се повторят никога повече.“

Уникалното преживяване си има и подобаваща цена – от 8800 лири на човек до 23 800 лири за период от три или четири нощувки на места като Мароко или Боливия. Но нито една оферта не включва самолетните билети.

Глемпинг по поръчка
снимка: Stephane Gautronneau

Глемпинг по поръчка
снимка: Stephane Gautronneau

Глемпинг по поръчка
снимка: Stephane Gautronneau

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.