Винаги топли ръце

0
 

Сподели

Shares
Burton
Снимка: Burton Snowboards

Зимата е любимият ни сезон, но метеорологичните условия понякога могат да бъдат неблагоприятни за тялото ни особено, ако не сме защитени добре. В този ред на мисли, ръцете са онази част от тялото ни, която може пагубно да пострада от студа. За да избегнем премръзвания, се нуждаем на първо място от чифт топли, но не задържащи влагата ръкавици.

Освен, че се грижат за защитата на ръцете ни от влагата, студа и вятъра, oт Burton ни предлагат ръкавици, които са в крак със съвременните технологии и по-точно със сензорните екрани на смарт устройствата ни. За да се избегне измръзването и чувството на неудовлетвореност през този сезон, от Burton ни обещават, че с новата Screen Grab® технология ръцете ни ще са на топло, докато в същото време имаме достъп до мобилния си телефон или таблет без никакъв проблем.

Без значение дали използваме устройството си, за да пуснем любимия трак точно преди спускането, за да правим снежни селфите, или за да сме в постоянен контакт с приятелите си, ето няколко модела, с които ще бъдем на топло и свързани.

Burton Clutch Glove

Ръкавиците Clutch комбинират устойчивата на износване мембрана DRYRIDE Sotfshell™ с водо- и ветроустойчивата, и дишаща мембрана от Gore-Tex®. Допълнително топлината е гарантирана от топлоизолацията от Thermacore™, а за да ни бъде максимално удобно по време на носене, ръкавиците са ушити с ергономична Pre-Curved форма. Именно, за да не ги сваляме и да гарантираме, че ръцете ни ще бъдат постоянно защитени от студа, Clutch са оборудвани с технологията Screen Grab®. Тя е интегрирана в палеца и показалеца на ръкавицата, „опаковани” в кожа. Ръкавиците имат удължен маншет и подвижна каишка на китката.

Burton Pele Glove
Burton Pele Glove

Дамските ръкавици Pele са създадени, за да предоставят максимална топлина без прегряване и оптимален комфорт по време на носене. Цялата длан е оборудвана с технологията за свободна работа с тъчскрийн дисплеи – Screen Grab®, така че свободно можем да пишем съобщения, да правим снимки и всичко, което ни харесва, без да се страхуваме, че ще се окажем с премръзнали ръце на края на деня. Ръкавиците са изработени с двуслойна мембрана DRYRIDE Ultrashell™, която гарантира водоустойчивост и здравина на модела. За да ни бъде топло, Pele са ушити с подплата от Thermacore™ и фиксирана вътрешна ръкавица от микрофибър.

Burton Approach Glove
Burton Approach Glove

Освен, че са с ергономичен дизайн, който спомага идеалното пасване към дланта, дамските ръкавици Approach, са ушити така, че да изпълняват повече от едно предназначение. Благодарение на специалната мека материя, от която са направени, могат да бъдат използвани вместо кърпичка за избърсване на маската. Няма нужда да бъдат сваляни, когато искаме да използваме телефона си, защото както и останалите модели, описани по-горе, са ушити с технологията Screen Grab®, която е вложена в цялата длан. Ръкавиците са защитени от два слоя мембрана DRYRIDE Ultrashell™ и имат махаща се вътрешна ръкавица, изработена от полар.

Burton Youth
Burton Youth

Още по-голяма нужда от топли ръкавици, които защитават безкомпромисно дланите по време на зимните ни занимания в снега, имат децата. Youth Profile Mitt са детски ръкавици, ушити с двуслоен DRYRIDE Durashell™, който предпазва от влагата и са подплатени с изолация от Thermacore™ за оптимална топлина. Вътрешната ръкавица е фиксирана и е изработена от микрофибър.

Посочените модели ръкавици от Burton, както и още много стоки за активности на открито можем да намерим онлайн тук или в магазини Drop In на ул. “Раковски” 166 А и “Раковски” 191 Б.

Сподели

Shares