Full Moon в подкрепа на Parakids

0


Дата на събитието: 19.12.2016

Сподели

Shares

В духа на предстоящите празници Burton Girls Bulgaria и SOHO организират втора благотворителна прожекция на женския сноуборд филм Full Moon. 100% от средствата, събрани за вход, ще бъдат дарени на ParaKids – проектът на Даниела и Бояна, с който помагат на деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло да укрепят здравето и самочувствието си чрез спорт. Целта им е да осигурят специализирана екипировка за адаптиран спорт, с която децата да усетят и споделят удоволствието и радостта от движението с връстниците си.

Full moon

Филмът Full Moon е наситен с интервюта и кадри от старите ленти – истински трибют към историята на нежния пол в сноуборда. Кадрите му ще ни пренесат из планините на Британска Колумбия, Аляска и Италия, където ще видим с действие едни от най-емблематични жени в историята на сноуборда – Jamie Anderson, Marie-France Roy, Helen Schettini, Annie Boulanger, Hana Beaman, Tara Dakides и много други.

Входът е 5 лв, като ако имате желание да подпомогнете проекта, може да допринесете и с по-голяма сума. Мястото е арт коуъркинг пространството SOHO в София, ул. Искър 4. Датата – 19 декември, 7 ч.

Burton Girls (Bulgaria) e една от най-новите програми на Burton, с които марката се опитва да промени представата, че сноубордът е мъжки спорт. Създадена преди 2 години от самата Дона Карпентър, инициативата дава възможността на момичетата по цял свят да изразяват себе си и страстта си към сноуборда в серии от различни и интересни събития. Спонсорираните от Burton Girls събития у нас ще помогнат на момичетата да разберат как да се подготвят за предстоящия сезон и изберат подходяща екипировка, за да прекарат топли, пълноценни и забавни дни в планината.

fullmoon_golden_bc_jussi_grznar_01

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.