XCo Adventure Cup, Pirin Ultra и още в една филмова вечер

Събитието ще се състои в социалното пространство Betahaus

0


Дата на събитието: 13.12.2016

Сподели

Shares
XCO ADVENTURE CUP 2015
Снимка: Камелия Атанасова

Във вторник вечер (13-ти декември) ще може да се потопим в много различни екстремни занимания и да се разходим из красиви природни кътчета на България с документални видеа от състезанията XCo Adventure Cup 2015 и Pirin Ultra 2016, които ще бъдат прожектирани в социалното и коуоркинг пространство Betahaus.

XCo Adventure Cup е мултидисциплинарен състезантелен маратон за екстремни спортове, който включва следните спортни занимания – трекинг, ориентация, бягане, колоездене, скално катерене, плуване, гребане, стрелба с лък. Миналогодишното издание на състезанието се провежда на северното ни Черноморие. Pirin Ultra е ултрамаратон по планиснко бягане, който обикаля Пирин планина. И двете събития са оранизирани от Клуб за Екстремни Спортове „XCoClub”. За да се запълни селекцията от екстремни занимания, организаторите на кино вечерта предвиждат и зимен фрийрайд филм, с каране в Канада.

Филмите ще започнат от 20 ч., а входът е свободен. Прожекцията ще се случи в кафето на Betahaus, където ще може да се подкрепите и с питие. Betahaus се намира на ул. „Крум Попов“ 56-58, в София.

XCO ADVENTURE CUP 2015
Снимка: Камелия Атанасова
XCO ADVENTURE CUP 2015
Снимка: Камелия Атанасова
Фрийрайд в Британска Колумбия
снимка: Димитър Димитров/ Фрийрайд в Британска Колумбия

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.