На кое животно приличаш?

Кажи ни и можеш да спечелиш подарък от Animal

0
 

Сподели

Shares

Animal Game

Не се съмняваме, че имаш безспорни качества в спортовете, с които се захващаш. Убедени сме, че излизаш навън с безмерно желание и хъс, а тези качества винаги водят до резултати.

Българските представители на британската марка Animal са готови да наградят желанието ти да бъдеш винаги там, на мястото, което най-много обичаш, за да ставаш още по-добър в спорта, който най-много те влече. Затова организираме игра, в резултат на която общо трима души ще бъдат наградени с подаръци от Animal.

Играта: Представи си като какво животно се описваш в спортния свят и защо и ни изпрати своята асоциация с помощта на формата по-долу. Най-креативните описания ще участват в томбола за спечелването на три тениски Animal. Бонус точки ще получиш, ако добавиш и с кой продукт от арсенала на Animal би облякъл животното си. Подсказваме: може би се катериш по склоновете сръчно като планинска козичка, упорит си в заучаването на нови трикове като бик или си бърз и активен като катерица?

Animal тениска

Играта започва днес – 9-и декември и ще продължи до 19-и декември. На 20-и декември пък, ще обявим кои са тримата победители, които ще получат награда, тъкмо преди Коледа, от Animal.

Наградите ще очакват победителите в магазин Animal, бул. България 69, Bulgaria Mall ет. 2 (до „Технополис“).

    Име: *

    E-Mail: *

    Отговор: *

    Animal Game

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.