Сезонът на игрите в 360°

0
 

Сподели

Shares

Обичаме декември – с първите му по-сериозни снежни натрупвания, с първите ни спускания в планината, и най-вече с подаръците, които идват с него. Независимо на колко години си, няма нищо по-хубаво от неочаквано приятна изненада. А декември е достатъчно богат на тях, и ние, от 360°, не оставаме по-назад. Коледното настроение ни е обзело, и сме ти приготвили много и най-разнообразни начини да си спечелиш страхотни награди. А от теб се иска само малко въображение и повече желание, за да се сдобиеш с тях!

За лежерните:
Животът е достатъчно сложен и напрегнат, затова във всеки възможен момент търсиш вариант за почивка? Значи Парашутка е точно като за теб! Разпъваш я с няколко движения, и няма значение дали си по снежните склонове или на някоя огряна от слънцето полянка – имаш удобно надуваемо легло, в което да се опънеш и да се наслаждаваш на живота.

Парашутка

За целта, няма нужда от сложни дейности. Трябва само да ни изпратиш снимка на любимото ти място, което нямаш търпение да споделиш с Парашутка. Виж как да участвате тук. Период на играта от 2 до 12 декември.

За откривателите:
Няма достатъчно далечно и неотъпкано място в планината, до което не би стигнал? За да се движиш леко и неусетно по отрупаните снежни пътеки, имаш нужда от Small Foot – иновативните надуваеми снегоходки, с които достигаш и най-трудно достижимите планински кътчета.

smallfoot

За да се сдобиеш с тях, е нужно само едно – да се абонираш за списание 360°. Така не само ще си осигуриш цяла година вълнуващи истории със страниците на списанието (абонаментът е и страхотен коледен подарък за твой близък или приятел, който споделя страстта по приключенията), но и имаш голям шанс да си късметлията, който ще получи един чифт снегоходки. Виж повече за това как да се абонираш тук. Период на играта от 5 до 18 декември.

За свободните души:
Огражденията никак не се вписват в свободолюбивата ти същност и нямаш търпение да излезеш извън отъпканите пътища? Няма по-добър начин да го направиш от чифт изключителни фрийрайд ски с марката ZAG.

ZAG ски

За да си спечелиш страхотната награда, се иска да проявиш малко творчество – но ние знаем, че имаш достатъчно истории за споделяне. Разкажи ни за своите преживявания в планината, извън огражденията на пистите, чрез снимки, картинки, анимации, колажи или пък всичко заедно в едно! Няма значение дали историята ти се е случила наистина, или пък е само в сферата на фантазиите, стига да има смисъл в нея, разбира се. Виж повече за условията тук. Период на играта от 7 декември до 21 януари.

За животното вътре в теб:
Лъв ли си по неотъпканите склонове или кротко агънце, което чака на опашката на лифта? Вълк ли си, който вие срещу пълната луна над планиниския връх, или сладко зайче, което върти опашка по баровете край пистите?

t-shirt-animal

Кажи ни с кое животно се асоциираш в спорта, който практитуваш, и може да спечелиш страхотна тениска от Animal. Участвай, като попълниш формата тук. Период на играта 9 до 19 декември.

За нечовеците:
Традиционният ни конкурс ще се проведе и тази година, за да събере на едно място най-нечовеците на България. С една-единствена разлика – наградата този път е толкова яка, че просто нямаш извинение да не участваш!

Garmin Virb

Очаква те тази страхотна камера от Garmin, с която няма да пропуснеш да заснемеш нито един от нечовешките си подвизи и приключения. Очаквай повече информация при старта на конкурса. Период на провеждане от 20 декември до 23 януари.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.