Твой ред е да разказваш истории

И да печелиш страхотни награди

0
 

Сподели

Shares
Игра Номадия
Снимка: Soren Rickards

След като си на тази страница, значи стремежът към приключения никога не те е напускал или постоянно търсиш вдъхновение за нови незабравими истории. Във времето, в което ние сме разказвали историите за несломимия приключенски дух, сме се убедили, че те идват именно от теб и желанието да откриваш, изследваш и играеш. Сега е твой ред да разказваш истории. Ние знаем, че имаш най-добрите такива и заедно с Номадия ще те възнаградим за тях.

Играта: Разкажи истинска или създай история на тема ски и пудра! Разкажи ни за своите преживявания в планината, извън огражденията на пистите и спечели страхотна награда от Номадия – фрирайд ски с марката ZAG.

ZAG ски
Снимка: ZAG SKIS Chamonix

Покажи ни визуално най-голямото си приключение (или онова, за което мечтаеш) чрез снимки, картинки, анимации, колажи или пък всичко заедно в едно! Единственото условие е, създаденото от теб да дава ясен смисъл, да е красиво, креативно и в твой стил. Имаш повече от месец да реализираш идеята си и ако се постараеш достатъчно, голямата награда ще те вдъхнови за следващи, още по-вълнуващи дни навън.

Играта започва да тече днес – седми декември и ще продължи до 21-ви януари. Победителят ще бъде избран от нас – екипът на списание 360° и представителите на ZAG за България – Номадия.

Творенията си можеш да изпращаш с помощта на формата по-долу в публикацията.

Игра Номадия
Снимка: Claude Vallier

ZAG е марка, чиито модели са вдъхновени от концепцията за фрийтуринг и фрийрайд приключения. Иновативни и висококачествени, ските са проектирани и изработени в “Лабораторията” на марката, която неслучайно се намира в Шамони – центъра на алпийските беккънтри ски. Моделът S-104, благодарение на щедрите си размери и двойния рокер се представя чудесно в пудрата. Конструкцията му го прави също толкова добър за смесен терен и твърдите фирнови склонове. Това е ска, с която може да “играете” навсякъде, така че си заслужава.

ZAG ски
Снимка: ZAG SKIS Chamonix

    Име: *

    E-Mail: *

    Качи файл: *

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.