Старите ски стават на коледни подаръци

Работилница на "Ателие Трион"

0


Дата на събитието: 18.12.2016

Сподели

Shares
Закачалка от стари ски
снимка: Ателие Трион

Бързаме да ви споделим едно интересно предложение за коледни подаръци, които да подготвите за близките си преди настъпване на празничните дни. Ако харесвате декоративни предмети и имате отношение към ските, коледната работилница на „Ателие Трион“ ще бъде едно много полезно занимание за вас. Зад инициативата стои и една кауза – да консумираме осъзнато и по-малко.

„Ателие Трион“ е артистична организация със социална насоченост, базирана в София. Организираното от тях мероприятие, което ще се проведе под наслов „Светлина от ски“, е насочено към създаване на конкретен вид предмети – декоративни лампи. Планирано е за последния уикенд преди празниците и ще се проведе в „Клуб на пътешественика“ на 18-ти декември (неделя). Събитието е с входна такса от 55 лв., като в него влизат и материалите за изработка на лампите. „Ателие Трион“ ще предостави и всички нужни инструменти за работа – като зеге, ъглошлайф, виброшлайф, и ще демонстрира как да се ползват безопасно и по ползотворно.

Повече информация за събитието може да намерите на Фейсбук страницата на „Ателие Трион“. Можете да запазите своето място за участие и онлайн. Предлага се и комбиниран билет за двама човека на цена от 90 лв. Събитието ще продължи от 10 – 14 ч., в неделя.

Включени материали: чифт стари ски, парче шперплат, масло за дървесина, LED крушка – винтидж, текстилен кабел, ключе, фасунга и щепсел ; възможност за принт върху дървесина и декорация с пирограф, картичка върху подложка от дървесина – работа с пирограф

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.