Абонирай се и спечели Small Foot снегоходки

0
 

Сподели

Shares

Зимата вече е тук!

Не говорим само за студеното време и безкрайното желание за сняг обаче. Новият брой на списание 360° – ЗИМА 2016, разказва истории за сноуборд, туринг, снежни филми, трикове и хора, отдали най-ценното си време на зимата.

Тази зима, с новия брой на списанието идват и награди. За всички от вас, които не рискуват да пропуснат брой и специално – за онези, влюбени в зимната планина. С настъпването на зимата имате възможността да спечелите иновативните снегоходки от Small Foot. Как? Абонирайте се за списание 360° и автоматично ще участвате в томбола за спечелване на снегоходките.

Small Foot

Правилата на играта – лесни, както винаги. Използвайте формата за регистрация тук, за да заявите желанието си да получавате всеки брой на Списанието директно пред прага си. Изчакайте до 19-и декември, когато ще разберем кой печели Small Foot.

Победителят ще бъде изтеглен от Анжела Недялкова – един от главните герои в новия зимен брой на Списанието. Ако свързвате името ѝ предимно с роли в киното (подсказка – „Аве” и новия Trainspotting), това е напълно обяснимо. Анжела обаче има още много истории за разказване – от катерене, през слаклайн, до мотори и те ни очакват в новия брой от 6-и декември.

Абонамент за 360

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.