Отбор Boroboard SC с видео премиера

Сподели

Shares
boroboard
лого Boroboard SC

Новия сноуборд филм „The Progression Games“ на самоковския отбор Boroboard определено защитава името си и ще се убедите в това с кадрите на лудите трикове, които изпълняват настоящите български легенди в сноуборда. Участници във филма са и старите майстори с вече позалязваща слава. Карането е от България и чужбина, като част от него е заснета в курорта Кицщайнхорн от самоковския райдър Любо Янев. Монтажът е на Владимир Димитров. Филмът показва още как се отнасят към карачите дъските CloudNine, с които джибва част от състава на Boroboard. Треньори на отбора са Христо и Константин Ахтаподови, както и Илиан Караджинов.

След софийската премиера, която беше на 3-ти декември в скейтпарк „Five High“, може да видите филма и на 10-ти декември в Самоков и на 18-ти декември в Боровец, по време на откриването на курорта за сезона.

Любо Янев пък е гост в брой ЗИМА 2016 на Списание 360, където ни съветва как се снимат успешно снежни филми. За да се убедите, че Любо си разбира от работата, още малко кадри от Кицщайнхорн.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.