Движи се свободно: SAMSUNG Gear Fit 2

0
 

Сподели

Shares
Всичко необходимо е на ръката ти
Всичко необходимо е на ръката ти

Христина Тушева – фрийдайвър, носител на най-доброто българско женско постижение на дълбочина (39 м) и фитнес инструктор, за гривната SAMSUNG Gear Fit 2:

„Обичам като се събудя сутрин, още преди да пия кафе или чай, да отида да тичам в Южния парк за една или две обиколки. Взех и гривната, за да видя как работи. Открих, че е стимулиращо някой друг да се грижи за тренировката ти, пък било то и машина. Някак се чувстваш по-мотивиран да постигнеш предначертаното в началото и да не го разочароваш. След това я взех и на едно тичане/ходене до Боянския водопад, няколко йога практики, клекове по стълби и други упражнения, които има опция да отчита. Общо взето си ми стана приятелче за тренировки. Впечатли ме, че има много опции за най-различни спортове. И особено това, че има функция за йога, защото това е практика, която много помага на постиженията в свободното гмуркане. Лек, удобен, модерен, с изчистен дизайн… честно казано, бих го носила като моден аксесоар, дори и да беше просто часовник. Но освен това, е и голям стимулатор!“

Христина Тушева

Спортувай активно, без да се ангажираш с телефона си. Независимо дали искаш да проследиш маршрута, разстоянието и скоростта си в реално време, или да извлечеш най-доброто от тренировката си с точен монитор на пулса – всичко необходимо е на ръката ти. Няма нужда да уточняваш какво точно правиш – ходиш, тичаш или тренираш във фитнеса, Gear Fit 2 просто го знае.

Виж още от тренировката на Хрис Тушева и SAMSUNG Gear Fit 2 тук.

Христина Тушева Фрийдайвър, фитнес инструктор
Христина Тушева Фрийдайвър, фитнес инструктор

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.