Движи се свободно: SAMSUNG Gear S3

0
 

Сподели

Shares
Разчитай на него да си винаги предупреден за промените във времето, и не се притеснявай - няма да те изостави в най-важния момент, защото батерията му издържа дни само с едно зареждане.
Разчитай на него да си винаги предупреден за промените във времето, и не се притеснявай – няма да те изостави в най-важния момент, защото батерията му издържа дни само с едно зареждане.

Шампионът по фрийстайл сноуборд, преподавател в НСА, скейтбордист и парапланерист Лозьо Димитров за SAMSUNG Gear S3

„GearS3 в комбинация с телефон Samsung са нещата, които досега ми липсваха. Мога да говоря, набирам или затварям, докато шофирам или съм в среща, без да правя излишни движения. Часовникът има доста вградени апликации и възможност за сваляне на други такива, така че да сложиш вътре това, което ти трябва. Аз най-често използвам алтиметъра и барометъра, които са пряко свързани с летенето, освен това много удобно виждам известявания на часовника и прочитам съобщения за секунди с едно движение на ръката. Освен това когато свържеш телефона и часовника, батерията на смартфона издържа до 3 дни, а тази на часовника – до 4 дни. Така че можеш да говориш, да гледаш прогнозата за времето и т.н. през часовника, а телефонът използваш само при нужда, да снимаш, да гледаш видео или просто да сърфираш в нета.“

Батерия с капацитет 380 mAh и типично време на използване 3-4 дни
Батерия с капацитет 380 mAh и типично време на използване 3-4 дни

Класически стил и съвременни фукнции – SAMSUNG Gear S3 съчетава най-доброто от двата свята. С едно завъртане на пръстена получаваш смарт часовник, с който провеждаш разговори директно през високоговорителя, слушаш музика, четеш имейли или намираш верния път с вграден GPS. Часовникът ще ти даде онази свобода на действия и движения, която търсиш, когато си навън, забавляваш се или спортуваш. Без значение на какви приключения го подлагаш – вода, прах, мръсотия, SAMSUNG Gear S3 ще се справи с предизвикателствата толкова добре, колкото и ти самият.

Размер на RAM 0,75 GB; Размер на ROM 4 GB; Свободна памет 1,5 GB
Размер на RAM 0,75 GB; Размер на ROM 4 GB; Свободна памет 1,5 GB

Виж повече от приключенията на Лозьо Димитров и SAMSUNG Gear S3 тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.