Отпусни душата… и тялото

0
 

Сподели

Shares

Няма как да не сте го виждали. Появява се един човек, вади нещо от една торбичка, почва да го мята насам-натам… абе, на тоз пък какво му стана, си мислиш.

– Какво е това?, не се сдържаш да попиташ.
– Ами, Bubble Bed.
– Ъ?
– Bubble Bed, бе. Надуваемо легло.
– А-а-а. Е не ти ли трябва помпа да го надуеш?
– Ми, не. Само от въздуха се надува.

Да, бе, да, мислиш си наум. Луди хора всякакви.

– И какво, само го размяташ, и то се надува?
– Да, гледай само колко е лесно. После го навиваш в края, докато се изпъне хубаво, и щрак – затваряш катарамите.
– Е, хубаво, ама не е ли неудобно в него, не пропадаш ли вътре.
– Глупости, гледай само, точно обратното.

Bubble Bed

Има-няма няколко минути по-късно, човекът до теб е потънал в прегръдките на Bubble Bed. Никак не изглежда да му е неудобно, а докато ти все още си седиш на твърдата земя, недоверието ти бързо прераства в любопитство. И хич не ти е неудобно да подпиташ:

– Извинявай, ама само за малко мога ли да пробвам?

Сядаш, опъваш краката, отпускаш се назад… и забравяш. Bubble Bed се напасва по формите на тялото ти, и нито главата ти виси, нито краката ти стърчат, абе едно такова ти е – идеално. Я, гледай ти, имало място къде да си пъхнеш телефона, и дори място за бирата. Ех, че хубаво било, мекичко, и удобно, и точно толкова лежерно, колкото ти е на душата. Чак не ти се става, обаче го виждаш тоя твой приятел леко се изнервя, и вече май ти изтече времето за тест. С нежелание и тихи въздишки се измъкваш от надуваемото легло. А въпросите ти са вече къде-къде по-практични – къде, как, колко точно. Защото знаеш, че следващия път, когато излизаш навън – дали за слаклайн следобед в парка, за слънчев ден пред хижата в планината, или за полянка в подножието на снежен склон, няма да пропуснеш да разпънеш своя собствен Bubble Bed.

Bubble Bed

Bubble Bed е надуваемо легло, което се пълни с въздух, без нужда от помпа, само с помощта на няколко размаха. Изработено е от лека, здрава и издръжлива материя, която може да се използва без проблем дори на каменисти, песъчливи или мокри повърхности. Идва в свежи цветове и с 1 година гаранция. В спуснато състояние се побира в компактна торбичка и тежи само 1.5 кг. Поръчайте го от тук. С безплатна доставка за София.

Bubble Bed

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.