Откриване на първия трамплинен парк

0


Дата на събитието: 01.12.2016

Сподели

Shares
Funtopia Ninja
Снимка: Funtopia България

На 1-ви декември ще се проведе официалното отриване на първия у нас трамплинен парк Funtopia Ninja.

След 18:00 часа в четвъртък всички ще можем да се противопоставим на гравитацията и да усетим вълнението от над 300 квадратни метра взаимно свързани трамплини.

Трамплинният парк е мястото, на което ще можем да играем баскетбол върху трамплини и както казват от Funtopia, там космическите забивки са напълно реални. Освен това пространството е оборудвано с поле за доджбол (народна топка), където могат да бъдат организирани отборни игри и състезания. Също толкова забавна ни се струва и подготвената яма, изпълнена с дунапренени кубчета, в която можеш да се „гмурнеш” след няколко часа подскачене.

По-напредналите пък, ще могат да се възползват от съоръжението Ninja Warrior, оборудвано с различни препятствия за изпитания на силите и възможностите дори на най-смелите посетители.

Специално за официалното отриване, всички посетители на парка ще могат да се възползват от преференциални цени. Отстъпка от 50% от стандартната цена за цели два часа предлагат от Funtopia.

GRAND OPENING!!! Входове за събитието… – Funtopia България | Facebook

Funtopia Ninja се намира в Детски Център Funtopia, Paradise Center, етаж 3. Повече информация за събитието, както и за условията за използване на трамплинния парк, можете да намерите в страницата тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.