Заедно със Scott Bulgaria, тествахме Cannondale и GT

0
 

Сподели

Shares

Scott - Cannondale, GT Test

От тази година Scott Bulgaria стана официалният представител на Cannondale и GT у нас. Вече можем да намерим редица модели колела на двете марки в магазините на Scott, включително и в наскоро откритият Scott Corner.

В рамките на един месец от българския представител ни запознаха с чудесните велосипеди на марките, като организираха няколко теста на Cannondale и GT в реална обстановка. Интересът към марките беше подбуден, а над 80 колоездачи успяха да се убедят от личен опит в характеристиките на колелата. Първият от тестовете се проведе на Рилските езера, където в рамките на два дни, всички любители на колоезденето можеха да изпробват велосипедите по трасетата на Байк парк „Рилски езера” и то, съпроводени от водачи от Champions factory.

Scott - Cannondale, aGT Test

Втората локация, на която беше организирано тестово каране на избрани модели Cannondale и GT, беше в центъра на София. С тест райда градските колоездачи също успяха да се убедят в предимствата на велосипедите, като ги изпробват в реална среда и се поинтересуват от първо лице за характеристиките на конкретни модели.

Безспорно най-голям интерес от страна на ендуро карачите предизвика организираното тестово каране на велосипеди в Боровец. Тогава запалените по планинско колоездене имаха възможност не само да разгледат и изпробват модели на марките, но и да карат редом с Жером Клеменц – световният шампион в дисциплината по планинско колоездене в дисциплината „ендуро“.

Scott - Cannondale, GT Test

В допълнение на проведените тестове, от Scott Bulgaria предоставяха и възможността всеки заинтересуван от новите попълнения в семейството на представителя, да заемат избран модел колело директно от магазин на Scott Bulgaria. Така те можеха да изпробват колелата в рамките на деня и сами да се убедят в перфектната работа на моделите.

В момента всеки може да разгледа колелата на Cannondale и GT в магазините на Scott Bulgaria. Добрата новина за тези от вас, които се нуждаят от нов велосипед или искат да се сдобият с някой от моделите на култовите марки е, че към момента наличните колела от марките са с намаление от 20%.

Scott - Cannondale, GT Test

Всички новини и актуални подробности от Scott Bulgaria, пък можете да следите на scott.bg, където е и онлайн магазинът на марката.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.