Многофункционалното яке от The North Face

С технологията DryVent™

0
 

Сподели

Shares

През 2016 г. от The North Face пуснаха на пазара модели технически дрехи, използващи нова технология, патентована от марката, която се грижи за водонепромокаемостта и дишаемостта на дрехите. Технологията носи наименованието DryVent™ и както подсказва самото име, с нейна помощ дрехите ни запазват сухи и проветрени.

The Nortce Dryventh

Платовете, използващи DryVent™, са конструирани така, че да бъдат напълно водоустойчиви, ветроустойчиви и дишащи. Външният слой на материята в третиран с дълготраен импрегнант, който спомага отблъскването на водата от повърхността, а вътрешният е изграден от полиуретаново покритие и микропори, които канализират отвеждането на изпаренията към външния слой.

Едно от якетата на The North Face, които използват технологията, е мъжкото MORTON TRI.

The North Face Morton

То е мултифункционално и е съставено от две части – шел и флийс (полар), които могат да се разделят едина от друга. Якето е подходящо както за подходи към някой връх, така и за спокойни разходки и почивки сред природата. DryVent™ технологията е използвана за направата на шела. Той не пропуска влага, но в същото време е с висока дишаемост, така че вероятността тялото ни да прегрее докато извършваме активна физическа дейност е сведена до минимум. Ако студът се засили непредвидено, можем да разчитаме на подвижната качулка, която спомага запазването на топлина.

The North Face Morton

Ако пък, времето се затопли неочаквано или преценим, че се нуждаем само от полар, можем да отделим двете части на якето и да използваме само долната. Поларът е със заздравена повърхност, има джоб тип „кенгуру” със скрит цип от едната страна.

Основни характеристики на външното яке:

Водонепромокеаем, дишащ шел със запечатани шевове DryVent™ 2L;
Открит централен преден цип vislon;
Два, затварящи се с цип, джоба за ръце;
Сваляща се качулка с външна система за регулиране с шнур и чинч;
Система за регулиране на талията и подгъва с шнур и чинч;
Маншети от същия плат с регулиране с шнур;

The North Face Morton

Якето MORTON TRI с технологията DryVent™ можете да откриете онлайн на strim-co.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.