Drum and Bass календар

0
 

Сподели

Shares

Очертава се тази есен да е доста натоварена за любителите на дръм енд бейс и дъбстеп музиката, тъй като организаторите от H.M.S.U. и Mirizma ще предложат серия от свежи клубни събития и радио изненади.

H.M.S.U. и Mirizma

Още на 21 октомври в 8BIT, ще се изявят двама от артистите на Mirizma – EXo и F0rtunah, които ще обстрелват с фючър геридж и дълбоки бас вибрации. Който е бил в бар 8BIT знае, че вратите се отварят всеки ден в 18:30, входът е свободен, а възрастовото ограничение е 18+. Партитата започват в 21:30.

На 22-ри октомври, петък, пък ще има дръм енд бейс забава във Варна. Клуб Comics ще отвори врати за безплатно събитие със столични и локални артисти. H.M.S.U. бандитите Mocks, Konspirator, EXo, Targy и Acidtripще зарадват публиката с дръм енд бейс във всякакви разновидности. После JamezBongg ще разклати земята с дъбстеп сет, а Skiller ще шашне всички с бийтбокс майсторство на живо. От локална страна със свеж сет ще се изявят и агентите от BassWarriors начело с Monk.
За влезлите след 23:30 входът е 3 лв.

27 октомври ще предожи вечер с амбиент дъб и дъбтек, подготвена от KMN и Stoyo и изпълнена в бар 8BIT.

Последният октомврийски петък е отреден за столична H.M.S.U. вечер в Партицентър 4КМ, в която ще вземат участие всички H.M.S.U. артисти – Cooh, Ogonek, Mocks, Konspirator, Targy, acidtrip и EXo. Във втората зала ще се развихрят гост артисти, които ще представят бек ту бек сетове. Входът преди полунощ е 8 лв., а след това – 10 лв.

Ако на някого не са му достатъчни всички тези събития, може да си пусне и радио предаването, което ще се излъчи на 17-ти октомври по онлайн радиото на H.M.S.U. Добре познатата радио серия pro:filaktika се завръща с пълна сила с дръм енд бейс селекция от Konspirator, Mocks и Monotype. Начален час – 22:00.

А на 7 ноември ще бъде представено второто издание на набралия внезапна популярност проект The Colors of Drum and Bass, организиран от Targy – отново по HMSU радио. Начало 22:00.

Ноември ще започне с безплатно дъбстеп парти на Mirizma в понеделник в клуб Строежа в Студентски град, част от поредицата “Прогресивен музикален характер”. Стилово разнообразие ще представят селекторите EXo, JamezBongg и чаровната F0rtunah. Вход свободен, начало 21:30.

Drum and Jazz 2010

Предстоящата програма ще надъха музикалните фенове за едно от най-чаканите събития за годината – Drum’n’Jazz 2010. Петото поредно издание от серията Drum’n’Jazz ще зарадва любителите с двама специални световноизвестни гости – Netsky и Jazzsteppa, които ще зарадват публиката с първокласни сетове и много позитивни емоции. Освен тях, очаквайте включване от родния музикален геиий Balkansky, както и колаборацията на EXo и Магдалена Петрович, които ще покажат нагледно какво се получава, когато смесиш дъбстеп с виолончело. Събитието ще се състои на 20-ти ноември в столичния Партицентър 4КМ.

Билетите за Дръм и Джаз са на пазара на цена от 15 лв. до 01 ноември, после на цена от 20 лв. и в деня на събитието – на цена от 25 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.