Навсякъде с Парашутка

0
 

Сподели

Shares

Няма защо да ви убеждаваме, че най-добрата почивка, е тази сред природата – вие прекрасно знаете това. За да бъде максимално пълноценна обаче, е добре да имаме удобно място, на което хуубаво да се излегнем.

Парашутка
Снимка: Антонио Вълчев

Където и да отидете следващият път, за да практикувате най-сладкото занимание – безкрайна релаксация, можете да разчитате на Парашутка.

Парашутка е най-удобното надуваемо легло, което може да бъде използвано, където си поискате. Заради новия си подобрен дизайн, който разчита на много по-стабилна форма, леглото може да се ползва не само на плажа, в градината или по равен терен, но и на места, където повърхността е по-груба. Плюс, и това, което най-много ни харесва в Парашутка, е, че тя може да се вкарва и във вода, така че отсега знаем, че следващото лято ще бъде повече от приятно.

Парашутка
Снимка: Антонио Вълчев

Ако се чудите защо леглото е наречено Парашутка, това е заради външния плат найлон Рипстоп, който често се използва за направа на парашути. Платът не се съдира и е защитен от UV слънчеви лъчи.

Подобренията по дизайна са довели и до добавянето на удобна вградена възглавница, така че надуваемото легло да се превърне в най-добрия ни приятел за почивните дни. Освен това закопчалките са по-здрави, джобовете са уякостени, а каишката е много по-здрава и удобна за носене.

Парашутка
Снимка: Антонио Вълчев

Основни характеристики на Парашутка:

Максимално допустим товар – 200 кг;
Тегло – 1,25 кг;
Размери при разгънато положение – 200 x 900 x 650 мм;
Размери при сгънатоо положение – 180 x 350 мм;
Вътрешен плат – LDPE;
Рейки и закопчалки – PVC;
Външен плат – Парашутен плат (найлон Рипстоп);
Дебелина на материята – 2,4 мм;

С някоя цветна, лека и супер лесна за надуване Парашутка, можете да се сдобиете от онлайн магазина тук, а повече идеи за това къде да отведе своето надуваемо легло следващия път, можете да намерите в официалната фейсбук страница на Парашутка.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.