Обновен уебсайт и нови намаления в Drop In

Сподели

Shares

dropin

Пазаруването на уеб платформата на магазин Drop In е още по-приятно – освен практично, заради частичното обновление на уебсайта им. Новият портал има свеж, тематично зимен дизайн и още по-интуитивна навигация. Побързайте да се убедите сами, като направите своята потребителска регистрация и си спечелите намаление от 10 лв. за първата онлайн покупка! В сила е и нова политика за безплатна доставка при покупка от над 50 лв.

Ето и нещо повече за самия уебсайт. В първите секунди на посещението ви, вие вече ще знаете кои са най-актуалните продукти и атлети за момента. Две отделни секции представят най-новата, налична в магазина екипировка и новините около спортистите на Drop In. Вече може да получавате полезната информация редовно на имейла си, като се абонирате за онлайн бюлетин.

Разглеждането и съпоставянето на продукти е още по-лесно с новите функции за бърз преглед и сравняване на два или повече артикула, както и с лентата с история на преглежданите продукти. Новата платформа предлага и практичната възможност да си създадете пин-листа с желани покупки, които да реализирате в бъдеще. Процесът на пазаруване и плащане е същият, който познавате отпреди.

Ще намерите магазин Drop In в интернет на адрес www.dropin-shop.com.

drop in магазин
снимка: dropin-shop.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.