Премиера на филма „Tight Loose“ на Teton Gravity

0


Дата на събитието: 28.11.2016

Сподели

Shares

tight loose tgr ски филм премиера

Оказва се, че е подходящо седмиците да започват с премиери на снежни филми. Някак дава страхотен заряд за остатъка от седмицата. След като видяхме вече новия филм на Matchstick Productions, време е да оценим и техния равностоен конкурент, студио Teton Gravity Research. Ако „Ruin and Rose“ е успял да ви разчувства, то за „Tight Loose“ на TGR, ви гарантираме много забава и смях. Все пак предстоящият филм включва рождено парти на Teton в Squaw Valley! Компанията навършва 21 години и с тазгодишния си снежен филм прави ретроспекция на пълното си филмово творчество. Пътешествието в историята залага на много хумор и малко мисловни обобщения.

Премиерата ще се състои идният понеделник (28-ми ноември) от 20.30 ч. Радващата новина е, че ще можем да гледаме филма с много добро качество, тъй като ще бъде представен в киносалоните на „Cinema City“, в мол „Парадайз“. Цената на билета е 9 лв. и ще може да бъде закупен на уебсайта на киното. Веднага след прожекцията ще се раздадат награди от Casio и „Ски курорт Пампорово“, а купонът в понеделник вечер отново ще е в бар Switch. Организатори на събитието са „Freeski Bulgaria“.

„Tight Loose“ включва ски и сноуборд атлети от сцената в САЩ. Ролите са на дамите Angel Collinson и Hadley Hammer, както и на Dane Tudor, Dash Longe, Dylan Hood, Griffin Post, Ian McIntosh, Jeremy Jones, Johnny Collinson, Lucas Debari, Mark Carter, Nick Nutt, Sage Cattabriga-Alosa, Sam Smoothy, Sammy Luebke, Tim Durtschi. Местата, на които се кара, са из обичайните грандиозни беккънтри локации в Щатите. Единствена по-екзотична дестинация е Кашмир, в Индия.

За 21 години TGR са продуцирали общо 32 филма, за ски, сноуборд, сърф и маунтин байк. Компанията е снимала и известната трилогия на Джеръми Джоунс „Deeper, Further, Higher“.

TGR Tight Loose Грифин Поуст
снимка: TGR, Adam Clark/ Грифин Поуст в планината Тордрило, в Аляска
TGR Tight Loose Дейн Тюдор
снимка: TGR, Adam Clark/ Дейн Тюдор в планината Тордрило, в Аляска

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.