Има ли причина да членуваме в БАССЕС?

Сподели

Shares

БАССЕС

Ако сте се чудили някога, дали ставате за член на Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил (БАССЕС), сега можете бързичко да разберете, като сверите дали имате няколко конкретни качества: обичате зимата; обичате зимната планина; карате нещо, което се движи по сняг (дори не е нужно да са ски!). Сноубордистите са съвсем добре дошли. Следващия етап от семооценката се фокусира не толкова върху вас, колкото върху заобикалящия ви свят. Вярвате ли в приятелството, държите ли на безопаснотта в планината, цените ли природата и имате ли нагласата да вършите работа на доброволчески начала? Ако сте съгласни поне по три точки от обсъдените до тук, може да пристъпите към молба за членство, която вече се подава, с няколко бързи клика, онлайн.

Освен подкрепа за развитието на ваши идеи, свързани със зимните спортове, членството в организацията ще ви даде достъп до социална среда с разнообразни по професия хора, но обединени от обща цел. Това по принцип е един страхотен двигател на креативност. „Бесесарите“ намират повод да се срещат ежеседмично, в един или друг състав. Ако виждате също недостатъци във вече съществуващи лостове за спорта, прякото ви участие е най-добрият начин да ги изчистите. Все пак, степента на ангажираност с дейностите на организацията ще бъде пряко свързана с количеството свободно време, с което разполагате. Членството включва годишна такса в рамките на 30 лв. и дава право на парична отстъпка за всички мероприятия на БАССЕС, както и в хижи и спортни магазини.

Как да кандидатствате онлайн?
На началната интернет страница на организацията вече се намира бутон „Стани член“, който ще ви отведе до формата за кандидатстване. Процесът е бърз и лесен, макар да има няколко етапа. Не пропускайте да посочите познат от БАССЕС, който би могъл да ви препоръча на управителния съвет. Това би улеснило процедурата по приемането ви!

Идеален повод да си припомните приятната компания на БАССЕС е да посетите партито за посрещане на зимния сезон, което е съвсем близо и ще се случи следващия уикенд (3-4 декември) на хижа Рилски езера.

Прочетете повече за новия управителен състав на БАССЕС, в интервю с председателя й Момчил Панайотов.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.