Зимно пазарче

0
 

Сподели

Shares

“Спомняте ли си онези години, когато купувахме зимната си екипировка от пазарчето на стадион „Юнак“?” – питат момичетата от Wild-berries. Сега те искат да възобновят трепетното търсене на зимни находки и ни канят на „Зимно пазарче”, където да отрием своето съкровище в екипировката.

Зимно пазарче

Вместо на студено на пазара обаче, събитието ще се проведе в топлата и уютна атмосфера на бар Switch. На 27-и ноември момичетата ни канят на неделно събиране, където ще можем да продадем екипировката, от която вече не се нуждаем и/или да се сдобием с нещо, което отдавна търсим.

На място ще има 20 щанда, приготвени за излагане на снежни вещи, за които можеш да си запазиш място като пишеш на barswitchsofia@gmail.com. Тъй като местата по щандовете са ограничени, с приоритет ще бъдат желаещите да участват, които имат детска екипировка. Също така от Wild-berries ни съветват да се комбинираме с приятели за общо ползване на място. Ако всички щандове се окажат заети, не се притеснявай – пазарчето ще бъде организирано в още няколко поредни недели, а и ще си струва да го посетиш като търсач на екипировка.

По време на събитието няма да липсват и ароматни чайчета, гряно вино, домашно приготвени сладкиши и естествено – хубава музика.

Актуалностите около събитието можете да следите на тази фейсбук страница.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.