Старт на момичешките сноуборд лудории

0


Дата на събитието: 25.11.2016

Сподели

Shares

Както обявихме наскоро, тази година Drop In стартира инициатива за подкрепа на активни момичета под шапката на кампания на Burton – Burton Girls. Чрез серия от събития, момичетата ще могат да изразяват себе си и страстта си към сноуборда в серии от различни и интересни събития.

Първото събитие от поредицата вече е съвсем близо. На 25-и ноември (петък)ще се проведе откриващото парти на Burton Girls Bulgaria. Мястото е бар „Петък”, а събитието е с начален час 21:00 часа.

Burton Girls

В последния петък от месеца пред сноуборд мацките ще бъдат разкрити предстоящите пакости и забавления, в които Burton Girls ще ги забъркат през този сезон, а след започва парти и танци под бийтовете на DJ Sava.

Освен това обаче, по време на събитието ще бъде излъчена и премиерата на женския сноуборд филм Full Moon.

Наситен с интервюта и кадри от старите ленти, Full Moon е истински трибют към историята на жените в сноуборда. Кадрите му ще ни пренесат из планините на Британска Колумбия, Аляска и Италия, където ще видим с действие и едни от най емблематични жени в историята на сноуборда – Jamie Anderson, Marie-France Roy, Helen Schettini, Annie Boulanger, Hana Beaman, Tara Dakides и още.

Проектът е сбъднатата мечта на канадската про сноубордистка, режисьор и продуцент Leanne Pelosi, която от години обмисля да направи филм, с който да съживи усмивките от старите ленти и хвърли светлина върху смелите и силни жени в иначе доминирания от мъже свят на сноуборда.

Премиерата ще е първото от редицата Burton Girls събития този сезон у нас, създадени от момичета за момичета. Сноуборд кемпове, модни сбирки и забавни фотосесии са само част момичешките забавления, които предстоят. Предстои един сезон с много пътувания, каране и смях, по време на който всички момичета ще могат да отпразнуват любовта си към зимата и спорта.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.