Музикалното приключение на Morcheeba

0
 

Сподели

Shares

Нещото, с което спортът се съчетава безспорно по най-добрия начин – освен студената бира след тренировка, е хубавата музика.

Един от най-магическите женски гласове и най-вълшебните китарни рифове са перфектния начин за завършване на който и да е ден, особено на изпълнените с физически активности.

Morcheeba

На 22-ри ноември в зала 3 на НДК ще можем да се насладим на превъзходната музика на артистите от кутовата трип-хоп група Morcheeba – Скай Едуардс и Рос Годфри. По време на концерта ще бъде представен новият албум, озаглавен SKYE & RОSS, но също ще можем да чуем едни от най-големите хитове на Morcheeba като, Rome wasn’t build in a day, The Sea, Otherwise, Gimme Your Love и много други.

Новият албум, пък е резултат както от решението на продуцента на групата Пол Годфри да остане встрани от музикалната сцена, така и от желанието на Скай и Рос за нови музикални експерименти. На българска сцена в края на ноември ще можем да чуем резултатът от новото трип-хоп приключение, на което двамата музиканти поемат.

За концерта в София, бандата ще бъде в състав:

Skye Edwards – вокали
Ross Godfrey – китара
Steve Gordon – бас китара
Rich Milner – клавири/пиано
Jaega Mckenna-Gordon – барабани

Електронни билети за събитието можем да намерим тук, а това е официалната страница на ивента във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.