Най-бързосъхнещата изолация

0
 

Сподели

Shares

Polartec® Alpha® е изолация от ново поколение, която е създадена по поръчка на американските военни части. Изискването им било да се създаде изолация, която е бързосъхнеща, но и не губи свойствата си докато е мокра. Така се ражда Polartec® Alpha®, която е най-бързосъхнещата изолация на пазара.

Polartech Alpha

Предимствата на Polartec® Alpha®:

– висока дишаемост;
– топлина без излишно тегло;
– бързосъхнеща;
– компресивна;
– лесна за поддържане;

Технологията

Понякога, по време на физическа активност, премахването или промяната на слоевете дрехи не е най-добрата опция за регулиране на излишната топлина или влага. Традиционната алтернатива за балансиране топлината на тялото са вентилационните отвори и ципове, но те от друга страна оставят части от тялото ни непокрити и изложени на външни фактори. Polartec® Alpha® е първият плат с висока производителност, който осигурява активна изолация.

Чрез поставяне на патентовани влакна с ниска плътност между въздухопропускливи тъканни слоеве се създава по-ефективен плат за регулиране на топлината и изпарение на влага. Тази иновация увеличава топлинната адаптивност в променящи се условия и различни фази на физическа активност.

Polartec Alpha

Как работи

Polartec® Alpha® е плат, който може да бъде силно компресиран. Това го прави много лесен за наслояване с други материи, но също така и удобен за съхранение или пренасяне. Влакната са съставени от стабилно ядро, което предотвратява изместване на фибри и запазва целостта на плата дори след тежко износване или многократно изпиране.

Свободното движение на влага през плата увеличава цялостната обмяна на въздух и драстично ускорява времето за изсъхване. Това намалява дискомфорта от напояване с влага на плата. Допълнително водоустойчивостта на външния слой дава на Polartec® Alpha® способността да се справи дори и в най-предизвикателните условия.

Къде да го намерите

Polartec® Alpha® се използва както за якета, така и за панталони. Всички опции можете да намерите в магазин Adventure Shop. За повече информация, обърнете се към член на екипа на +359 898 449316 или shop@adventure-shop.bg.

Adventure Shop
Снимка: Adventure Shop

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.