Фрийрайд вечер

Сподели

Shares
фрийрайд швеция Митко Беров
снимка: Клуб на пътешественика, БАССЕС/ фотограф: Митко Беров

На 17 ноември (четвъртък) ще може да отпуснете след работа с истории за снежни планини и каране на ски в Клуб на пътешественика. Става дума за една чисто нова рубрика на клуба, подкрепена от БАССЕС, която ще ни даде възможност и повод да се събираме и слушаме разказите на наши приятели и познати за най-пресните им фрийрайд приключения в страната и чужбина. Това, освен добро попълнение във вечерната ни програма през седмицата, е и добър източник на идеи и вдъхновение за собствените ни начинания през уикенда.

Първото издание на формата ще ни срещне с Митко Беров и Димитър Димитров, които ще разкажат за тяхно ски пътешествие в Швеция и Норвегия. В темата ще влязат както места, където двамата са успели да покарат, така и полезни съвети за пътуване и престой във високобюджетната Скандинавия.

За финал ще има прожекция на ски филма „Downside Up“, който набързо ще пренесе публиката към склоновете на Шамони, Франция. В него ще видим няколко ефектни, технични спускания от скиора и планински водач Вивиан Бруше и компания. Режисьор е Себастиан Монтаз – създател на филма Langtang, който ни сблъска с реалността на земетресението в Непал през 2015 г. (продължителност – 34 мин.)

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.