adidas = спорт

0
 

Сподели

Shares

adidas home court

Какъв по-добър начин да започнем деня си, освен със зареждаща функционална тренировка? Особено когато е водена от опитни инструктори и проведена на място, преобразено в мини фитнес зала специално за деня, тренировката се превръща във вдъхновяващо начало на всеки, дори и дъждовен, ден.

Да започнем деня си тонизиращо, имахме възможност благодарение на adidas.

По случай представянето на обновения си магазин в София, от марката организираха специална функционална тренировка и за пореден път ни доказаха, че спортът може да бъде страхотно вдъхновение. В случая на adidas – вдъхновение за създаване на едни от най-добрите спортни стоки и вдъхновение за споделяне на емоцията от физическите активности с останалите.

adidas home court

Като гости на събитието по случай представянето на магазина, ние пък бяхме впечатлени от чудесната подредба на пространството. То е разделено на зони, посветени на основните линии на adidas – Athletics, Running, Training Football, adidas Stella McCartney, Stella Sport и Originals.

На място в обновения магазин имахме възможността да видим и изпробваме артикули от най-новата есенно-зимна колекция на adidas – CLIMAHEAT. Серията се отличава със затопляща система, която осигурява най-топлите, най-леки и най-дишащи дрехи на марката до момента. Новата колекция е изключително подходяща за практикуване на спортове като бягане, фитнес и кардио тренировки на открито.

adidas home court

adidas Home Court се намира на бул. Витоша № 5 в София. Работното време на магазина е понеделник – неделя от 10:00 до 20:00ч.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.