Филмът „Ruin and Rose“ идва в София

0


Дата на събитието: 21.11.2016

Сподели

Shares
Ruin and Rose ски филм
снимка: Matchstick Productions

На 21-ви ноeмври най-накрая ще можем да гледаме ски филма „Ruin and Rose“, който освен с вълнуващия си сюжет, спечели интереса ни и с уникални кадри от паметника „Бузлуджа“. Най-новото видео на Matchstick Productions пристига в София благодарение на сдружение „Фрийрайд България“ и ще бъде презентиран пред българска публика в Зала 3 на НДК.

Повече за филма може да научите от предишния ни материал по темата, а в предстоящия ни зимен брой ще намерите задълбочено интервю с режисьора Бен Стургулевски, както и ексклузивни кадри от снимачните приключения на екипа на „Бузлуджа“.

Прожекцията на 21-ви ще започне в 20 ч. и ще продължи с традиционно афтърпарти в бар Switch. Ако отидете на събитието по-отрано, може да си спечелите рекламна фланелка на филма, осигурена от генералния спонсор Audi България. Входният билет струва 10 лв. и може да бъде закупен от мрежата на Eventim, Билетен център НДК и бар Switch.

Между 14-и и 18-и ноември пък, двама късметлии ще могат да спечелят билети за прожекцията. Повече информация за предстоящата играта очаквайте на 360mag.bg и на страницата на списание 360° във фейсбук.

Ruin and Rose ски филм
снимка: Matchstick Productions
Ruin and Rose ски филм
снимка: Matchstick Productions

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.