Колко си надъхан?

0
 

Сподели

Shares

След успеха на първият по рода си български катерачен календар Rock Chicks 2010, съвсем логично дойде време и за следващия проект в такъв дух – а именно Rock Psyched 2011.

Тазгодишното издание на календара отново е дело на катерача и фотограф Руслан Вакрилов, но за разлика от миналата година, през 2011-та на лъскавите страници ни очакват не само жени, но и мъже – за съжаление на едни и за радост на други. Чрез луксозен печат са представени 12 различни катерачни фотографии от 12 обекта за скално катерене в България (Висулките на Скакавица, Рилски Манастир, Централна стена на Враца, Проходна пещера на Карлуково, Тюленово, Маслен Нос), Испания (Rodellar), Гърция (Pili), Италия (Varazze), Швейцария (Brione) и Турция (Bafa).

На страниците на Rock Psyched 2011 ще видите Явор Панов, Георги Андонов, Ивайло Радков – Фазата, Николай Петков, Румен Нешев, Кирил Христов, Ида Гандева, Светослав Кавръков, Теодора Тонева, Ива Цанкова и Stella Marchisio. Календарът е с размер 34х48 см, като всеки месец е представен на отделна страница.

Можете да намерите Rock Psyched 2011 в магазините Екипировка, Стената, Алпи, Намасте, Салева, стените в НСА, Бонсист и СУ.

Повече от фотографиите на Рус може да видите на неговия личен сайт. А тук пък може да прочетете историята му за едно пътуване до болдърите в Бафа, Турция.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.