Абонирай се и спечели CAT® S60

0


Дата на събитието: 11.11.2016

Сподели

Shares

Падаш си по екстремното? Обичаш приключения на макс и не искаш нищо да не те спира по пътя ти към непознатите територии и незабравимите преживявания? Искаш да си в час с всичко необикновено, без да си зависим от непредвимото?

Значи това предложение е точно за теб. То съчетава трите най-екстремни и с неопровержим уклон към приключенията неща, за които можеш да се сетиш.

В рамките на фестивала Дни на предизвикателствата имаш уникалния шанс да спечелиш смартфон CAT® S60. Условието? Абонирай се за списание 360° или купи колекция от старите броеве, които може би си пропуснал покрай преследването на приключения.

CAT® S60
CAT® S60

Как става? По време на фестивала се огледай за щанда на 360°. Там на място се абонирай за списанието, и автоматично участваш в томбола за последния модел на CAT® S60 – един от най-издръжливите смартфони в света, който няма да има претенции на колко точни екстремни условия го подлагаш. Ще се справи с всичко, спокойно. Освен че издържа на падане върху цимент от 1.8 м, и работи един час 5 метра под вода, моделът, който имаш възможността да спечелиш, има и вградена термална камера, която прави снимки, видео и таймлапс.

Важно е да отбележим – нямаш ограничение колко пъти ще участваш в томболата за CAT® S60. Стига, разбира се, да покриеш условието да се абонираш или да закупиш колекция от стари броеве. Тоест, съвсем спокойно можеш да зарадваш баба, майка и всичките си приятели с доза приключения в коледния чорап. А после да се изфукаш с телефона си.

Абонамент за списание 360° – важи за следващите четири сезона (4 бр.) – 25 лв.
Колекция от старите броеве на списанието 2013 – 2016 г. (15 бр.) – 40 лв.

CAT® S60
CAT® S60

Тегленето на печелившите ще бъде след приключването на фестивала – в понеделник, 14 ноември. Ако нещо не ти стана ясно – мястото е щандът на 360°, Дни на предизвикателствата, между 11 и 13 ноември, в АУЛА Максима, УАСГ.

*За всички, които не могат да присъстват физически на фестивала, но все пак искат да участват в томболата за наградата – регистрирайте абонамент за списанието онлайн тук от 11 до 13 ноември (00.00 ч.) и името ви ще бъде включено към участващите за наградата.

Абонамент за 360

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.