Топли стъпала – щастливи приключенци

0
 

Сподели

Shares
Smartwool
Снимка: Smartwool

„Колкото повече време прекарваме на открито, толкова повече радост от живота усещаме.“

Трябва да изпитваме чувство на комфорт, сигурност и удобство, когато сме навън сред природата, за да бъде изживяването ни истинско удоволствие. Всеки, който е носил тежка раница по време на преход, знае след това кое всъщност е най-необходимо и как новите, технологични иновации всъщност са далеч по-подходящи от старите, изпитани.

Smartwool не е носталгична марка, която милее за качеството от едно време. Тя е активна в търсенето на нови решения и основната ѝ цел е да трансформира естествените влакна във високо технологични. Брандът гледа напред към бъдещето, където открива опростени, с добър дизайн и изпълнени с удоволствие продукти.

Smartwool
Снимка: Smartwool

Основната цел на Smartwool е да носи щастие. Усилията на марката са съсредоточени в създаването на неповторим комфорт, който да ни позволи да се наслаждаваме на времето прекарано на открито. Комфортът на Smartwool означава, че имаме свободата да се потопим изцяло в момента и да се насладим на това, което правим, без да се разсейваме.

Преди повече от 20 години чорапите на Smartwool се раждат в Колорадо, САЩ. Оттогава до ден днешен те се произвеждат от най-фината мериносова вълна с помощта на най-добрите дизайнери и умели майстори, които създават изключителния комфорт на бранда.

Smartwool
Снимка: Smartwool

В основата на продуктите стои възможно най-висококачествената мериносова прежда от овце, отгледани на най-невероятните места на света като красивите ранчота на Нова Зеландия и Уругвай. Майсторството на американския югоизток съумява да трансформира нишките във форма, като създава най-добрите технологични чорапи.

Добиването на мериносовата вълна започва с обикновена подстрижка. Първичната вълна добита от една овца е 4,5кг. Тя бива обработена, почистена и трансформирана в прежда. От тази прежда именно биват изработени Smartwool® продуктите.
Вълната от една овца е достатъчна за изработката на 48 чифта чорапи Phd Outdoor Medium Crew или 7 блузи Mid 250 Crews.

Smartwool
Снимка:Smartwool

Чорапите на Smartwool® са предназначени за хора, които държат на своя комфорт, удобство и защита. За хора, които ценят времето си прекарано на открито.

Продуктите на Smartwool® можете да откриете в магазините на Стрим Ко или на www.strim-co.com

Smartwool
СНимка: Smartwool

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.