Персонализирай неопрена си

0
 

Сподели

Shares

Runawave

След като българската марка за неопрени Runawave официално беше открита, сега всеки може да открие своя уникален неопренов костюм на сайта – онлайн магазин, на марката.

Когато казваме уникален, наистина имаме предвид това, защото Runawave предлага рядката възможност всеки сам да персонализира костюма си по собствените си предпочитания и така, че той да бъде максимално съобразен с нуждите ни и особеностите на спорта, който практикуваме.

Runawave
Снимка: Runawave

С помощта на сайта тук можем да изберем костюма си от мъжките и дамските колекции на марката. Те се отличават с цветния външен облик, висококачествените материали, от които са изработени и богатият набор от размери на костюмите. Освен това всеки клиент има възможността да избере дебелина на самия неопрен, както и страхотната опция да добави своя собствена щампа към вече избрания модел костюм.

Ако искате да научите повече за Runawave и страхотната им концепция, вижте повече в интервюто тук.

За да изберем размера, който би паснал най-добре на тялото ни, в сайта можем да намерим подробна таблица с размери, която точно описва какви мерки стоят зад номерата S, M, L, MT, XL и всички останали. Таблицата работи с мерките височина, гръдна обиколка, обиколка на талията и ханша и килограми, а ако отворите страницата тук, ще видите, че размерите обхващат достатъчно голям спектър от мерки.

Runawave
Да поръчаме неопрен от готовата колекция на марката и в желания от нас размер и плътност на плата, не е единствената възможност, която ни предлагат от Runawave. Следващата отличителна черта на марката, след цветния външен облик на костюмите, е възможността за пълна персонализация на костюма, която може да бъде направена също онлайн и изключително лесно.

След като изберем модел от сайта, можем да определим и как точно искаме да изглежда той. Точно под полето за избор на дебелина на костюма, стои и бутонът, който ни позволява да качим снимка с нашата лична щампа. Снимката се изпраща заедно с поръчката и с нейна помощ от Runawave изработват уникалния модел.

Runawave
Снимка: Runawave

Go Custom секцията в сайта най-ясно отразява идеологията, заложена в създаването на марката – да вдъхновява свободата. Както Runawave сами отбелязват – облечен, неопренът е като втора кожа, така че всеки един милиметър от изработката му има значение. От друга страна, всички ние имаме своите индивидуални особености и често не можем да се впишем в зададените рамки за размери например. Не е и нужно – нещо, което българската марка очевидно прекрасно разбира, след като е създала възможност за изработване на костюм по мерки, зададени лично от клиента.

Цели 24 мерки се взимат предвид при изработването на костюм, така че втората ни кожа да пасне именно като такава и да подобри представянето и комфорта ни във водата. За вземане на размерите, разбираемо, е нужна помощ от приятел, но с ясните инструкции, подадени от Runawave, целият процес се случва супер лесно.

Runawave

Естествено, неопренът изработен по собствени размери, може да бъде персонализиран и допълнително като има възможност да бъде изработен в цветове по избор на клиента или с добавени щампи спрямо личните желания. Всеки сам избира дебелината на костюма си, а може дори да отбележим, ако желаем точен размер на ципа, конкретен тип наколенки, или удебеляване на костюма в областта на гърдите.

Възможностите за персонализация, които Runawave предлага, са неограничени, а целта е нищо да не може да ни спре да правим това, което най-много обичаме. Следете официалната страница на марката във фейсбук, за да не пропускате актуалните новини около бранда, който с работата си вдъхновява неспирния стремеж към свободата и безкрайните възможности за изразяване на личността ни.

Runawave

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.