Хелоуин в Five High

Сподели

Shares
five high хелоуин
снимка: Велико Балабанов

На 29-ти октомври (събота) се състоя, превърналото се вече в традиционно, каране на скейтборд с костюми покрай празника на Хелоуин. Тази година то за първи път се случи в новооткрития скейтпарк Five High. Домакин на предишни издания беше клуб Grindhouse.

Карането започна по обяд, а участниците, които бяха от различни възрасти, бяха въвлечени в съвсем нови и непознати съревнования. Едно от тях беше състезание за време по предварително маркирано трасе, преминаващо през двете халета на локацията. Друго такова беше надпревара за най-висок скок, което представляваше прескачане на опъната лента, с отскок от самия скейтборд, а не от земята. В тези две катергории победители станаха съответно Мартин Бенчев и Лозьо Димитров (1.30 м.). Сред децата, най-добре се представиха съответно Константин Митев и Калоян Тренков.

В стандартните категории за най-добър трик и най-добра серия се изявиха съответно Яворски и Владимир Абаджиев и Илия Руснака и Димитър Пенев. По- надолу може да видите малко снимки от събитието, предоставени от Велико Балабанов.

Веселбата по случай Хелоуин продължава и на самия 31-ви, само че тя вече е предназначена за пълнолетните скйейтбордисти или просто парти-хора, защото ще се случи в късните часове и ще включва пийване и много повече музика.

five high хелоуин
снимка: Велико Балабанов
five high хелоуин
снимка: Велико Балабанов
five high хелоуин
снимка: Велико Балабанов

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.