Технологични глезотии

Сподели

Shares
Tech Buckshot
снимка: outdoortechnology.com

Outdoor Tech Buckshot Pro 2016-2017
Това е аксесоар, който ви спестява място в багажа, като върши работа на външна батерия, музикална колонка и фенерче. Дизайнът е като за модерно фенерче, което може да хванем удобно и да си светим в три режима. Технологичната джаджа е устойчива на вода и удари. Вградената колонка може да се свърже с музикален носител на разстояние от 10 метра, има собствен контролер за управление на музиката и свири в продължение на 10 часа. Това е един вариант за изтощение на батерията, чийто живот е 2600 амперчаса.

mizu термос
снимка: mizulife.com

Mizu V7 Steel Lid Flask 2016-2017
Mizu, линията луксозни контейнери за напитки на сноубордиста Юси Оксанен, предлага едни от най-добрите термоси на света: неръждаема стомана, термично закалено (боросиликатно) стъкло, устойчиво външно покритие, което не може да обелите. От 2016 г. контейнерите имат нов финален грапав слой, за по добро задържане в ръка. Mizu са издръжливи на загрявяне на котлон или в микровълнова. Новият размер от 650 мл. прави термоса максимално практичен.

blackeye смартфон
снимка: blackeyelens.com

Blackeye iPhone Lenses 2016-2017
Blackeye е още един бранд, вдъхновен от лайвстайла на професионален сноубордист, Еро Етала. Фирмата произвежда различни вариации на фотографски микро обективи за смартфони, за съжаление за момента само за iPhone. В продуктовото портфолио ще намерите разнообразни решения за „фишай“ (ефект рибешко око) или макро снимки (заснемане на миниатюрни обекти), както и системи с варио (приближаване на кадъра). Лещите могат да се комбинират с ефектни калъфи или предпазители за екран за телефона.

 los cabos слушалки
снимка: outdoortechnology.com

Outdoor Tech Los Cabos Wireless Headphones 2016-2017
Тук говорим за сгъваеми безжични слушалки, със стилен дизайн и много удобни контролери. Los Cabos са по-компактен вариант на „диджей“ слушалките и благодарение на специалното си покритие IPX4 запарват по-малко и са устойчиви на непланирани заливания с течности. Контролери, разположени на самата слушалка, ви позволяват да управлявате звука и плейлистата и да превключвате на режим телефонни разговори, в случай че ги ползвате в комбинация с мобилното си устройство.

skullcandy колонка
снимка: www.skullcandy.eu

Skullcandy Air Raid Wireless Speaker 2016-2017
Компактна (14 х 6,5 см), водоустойчива колонка, с добър бас и ретро дизайн, която да озвучи доброто ви изкарване навън. Звукът е осигурен с технологията на Skullcandy, Supreme Sound, музикалният носител се свързва с bluetooth, а батерията държи цели 10 часа.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.