Спортувай с гостите на Дни на предизвикателствата

0


Дата на събитието: 12.11.2016

Сподели

Shares

Дни на предизвикателствата в Боровеца

Тази година Дните на предизвикателствата ща бъдат още по-вълнуващи от всякога. Паралелно с програмата в УАСГ, предизвикателства ще очакват всички фенове на фестивала и „на терен” в Боровец.

Байк, катерене и бягане са трите спорта, в които всеки приключенец ще може да се включи. Най-хубавото е, че специалните гости на фестивала също ще бъдат в Боровец, за да можем да се срещнем с тях и да почерпим директно от спортния им опит.

На 12-и ноември, точно в 10:00 часа, „Дни на предизвикателствата” очакват всички байкъри, катерачи и бегачи пред х-л „Рила”, готови за три активности:

„Тънките моменти на катеренето” с Нико Фаврез и Шон Вилянуева. Катерачната среща (активна!) ще се случи с подкрепата на Мартин Маровски и Виктор Варошкин, а фотографът Бранислав Бранков ще следва всяко движение на участниците за страхотни кадри. Всеки ще може да получи снимката си по-късно;

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Интервю с катерачите Нико Фаврезе и Шон Виянуеба О’Дрискол

Нико Фаврезе бигуол Бафинова земя
снимка: Nicolas Favresse архив

Каране със световния шампион по планинско колоездене в дисциплината ендуро Жером Клеменц. Мястото ще бъде allmountain трасето на Боровец и всеки записал се ще може да покара заедно с Жером Клеменц, да се снима и да получи автограф;

Освен това в същия ден Borovets Bike park организира второто издание на Borovets Camera Days, по време на които фотографът Георги Даскалов „ловува” кадри из байкпарка, въоръжен с необходимата техника за перфектни трофеи.

Жером Клеменц
Жером Клеменц/Снимка: lequipe.fr

Есенно бягане в планината с Тони Петков и Илиян от Runbg.net.

Ако искате да се включите в някоя от активностите на открито, част от програмата на XII Дни на предизвикателствата, регистрирайте се предварително чрез формата за записване тук.

Повече за програмата на „Дни на предизвикателствата“ има тук.

дни на предизвикателствата

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.