Гибона за Nomad: пълното видео

Сподели

Shares

Владимир Иванов- Гибона

Гибона – официално, Владимир Иванов, е талантлив скейтбордист и в това няма спор. Той успя да спечели всички официални скейт състезания в България, проведени през 2016 г, и има четири големи бранда зад себе си, единият от които чуждестранен. Гибона представя често страната ни и на международни събития. Прави първите си опити върху скейта на „Операта“ (спот) в Русе, родният му град, и е отдаден на спорта вече 12 години.

Влизането на Гибона в отбора на Nomad, една от малкото и много активни фирми за развиване на скейтборд сцената в Испания, е голямо постижение. На Nomad общо взето им е достатъчно да видят един видео сегмент на Владимир, за Stinky Socks от 2015 г., за да го поканят да кара за тях. Видеото обобщава един цял летен скейт сезон в Гърция. Гибона е първият чуждестранен райдър в Nomad, но брандът възнамерява да продължава да търси карачи отвъд Испания.

Още някои любопитни факти около Владимир: прякорът му е наследен от по-големия му брат; тренирал е и се е състезавал в спортна гимнастика цели седем години; обича да кара сноуборд, почти толкова, колкото скейт.

Сегментът на Гибона за Nomad миксира качествени моменти върху дъската от 2016 г. в Испания и България. Гледайте пълната видео част тук:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.