Red Bull Cliff Diving Финалът – директно онлайн

0


Дата на събитието: 28.10.2016

Сподели

Shares
Red Bull Cliff Diving Dubai
Снимка: Red Bull Content Pool

Последният кръг от сериите по височинно скачане на Red Bull – Cliff Diving, ще се проведе на 28-и октомври и ще може да бъде проследен директно.

Кръгът, след който ще стане ясно генералното класиране при мъжете и жените, ще направи дебюта на сериите в Дубай и ще бъде единственият в историята на състезанието, който ще се проведе след залез слънце.

За финала скачачите ще изпълняват скоковете си от 28-метрова платформа, а от самото място на събитието ще ги наблюдава отборът, победител в първото издание на Red Bull FLUGTAG у нас – 404А.

Red Bull Cliff Diving Dubai
Снимка: Red Bull Content Pool

Докато при жените всичко зависи от последните скокове за сезона, англичанинът Гари Хънт си подсигури рекордната 6-а титла в своята кариера още в предпоследната спирка в Япония. Сезонът през 2016-а обаче, предложи петима различни победители в отделните серии и крайното класиране ще стане ясно след финалите в петък. Засега второто място се заема от Джонатан Парадес с 900 точки, а третото от Михал Навратил с 830 точки като и двамата атлети ще се опитат да запазят позициите си.

В Световните серии за жени – Red Bull Cliff Diving, ще видим двукратната шампионка Рашел Симпсън от САЩ, която в момента заема 7-о място в цялостното класиране и ще трябва да се бори за реквалификация за 2017. Борбата продължава между изненадващата новобранка от Австралия, Рианън Ифланд, която продължи победната си серия и с победа в Япония, и канадката Лисан Ричард, за която 2016 е първи пълен сезон също.

Red Bull Cliff Diving Dubai
Снимка: Red Bull Content Pool

Финалът на Световните серии можете да гледате тук директно от 20:50 часа на 28-и октомври.

Red Bull Cliff Diving Dubai
Снимка: Red Bull Content Pool

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.