Дрифт, BMX, скейт в едно парти

0
 

Сподели

Shares

Casio Block Party

На 20-и октомври една от залите на Фабрика 126 се превърна в магазин, в който бяха представени разнообразни модели часовници и лимитирани колекции от серията G-Shock на Casio.

Партито по случай представянето на идеята Casio Watch Store обаче се превърна в истинско забавление и празник на стрийт културата, по време на което посетителите станаха част от BMX и скейт демонстрации.

Casio Block Party

Точно в 20:00 часа всички гости се събраха пред Фабриката, за да станат свидетели на първото шоу за вечерта, което успя да загрее не само емоциите, но и асфалта пред мястото на събитието. Автомобилен дрифт и летящи във въздуха BMX-ове подгряха публиката преди музикалните сетове на диджеите Jana & Bumbo Klaat.

Casio Block Party

По случайност или не, партито съвпадна с рождения ден на Гибона, който именно направи скейт демонстрация. Подаръци от G-Shock обаче получи не само рожденика, а и трима души от публиката, които успяха да отговорят на въпросите от водещия. Партито пък беше за всички, които останаха да се забавляват с много музика и танци.

Casio Block Party

Във видеото по-долу можете да проследите малка част от атмосферата по време на партито.

Casio Watch Store – Timeline | Facebook

G-Shock пък можете да откриете онлайн тук, както и в магазина на ул.“Г.С.Раковски“ №117 в София.

S8C10526

Casio Block Party

daS8C79794

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.