Представяне: Да събереш границите с каяк

0


Дата на събитието: 27.10.2016

Сподели

Shares

Да събереш границите с каяк

„Най-хубавите идеи за приключения се раждат спонтанно. Тази се появи в една юнска вечер на бутилка вино по женски, когато се замислихме какво да извършим това лято. Беше ясно, че трябва да е нещо с вода и движение, а не просто лежане на плажа с мастичка в ръка. Към края на бутилката вече си бяхме стиснали ръцете за това да направим пътуване с каяк от Дуранкулак до Резово. Не само, че е истинска мисия, а се оказа и че жени не са го правили досега.“

Така започват разказа си за едно 12-дневно събиране на границите Дони Калчева и Венелина Величкова. След като към плана на момичетата се присъединява и Ясен Желязков, следват 30-40 км гребане на ден, срещи с морски и плажни обитатели, откриване на нови и диви черноморски кътчета, насрещен вятър, спане на палатка всяка нощ и безброй истории за разказване.

Ако искате да научите от първо лице как се преминава цялото разстояние от Дуранкулак до Резово с каяк, кои са най-трудните моменти от приключението и кои си заслужават всяко загребване, както и каква екипировка е необходима за подобно начинание, Дони и Венелина ще разкажат всичко за пътешествието си на 27-и октомври в Клуба на пътешественика.

Като бонус, пък ще получим класация на най-добрите рибени чорби по Черноморието, а входът за събитието е свободен.

Начало: 19:00 часа.

Да събереш границите с каяк
Снимка: Участници „Да събереш границите с каяк“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.