Какво ново тази зима в Adventure Shop

0
 

Сподели

Shares
Movement Skis
Снимка: Reto Niederhauser/Movement Skis

Навън захладня и зимата лекичко започна да напомня за себе си. Преди обаче да се зададе най-дългоочакваният сезон, идва колекция Есен/Зима 2016-2017 от Adventure Shop, която ще ни подготви за предстоящите снежни приключения.

Тук е моментът да ви напомним, че бялата магия, също позната под името сняг, идва само когато ѝ се помолим, така че не си мислете, че още е рано, а направете всичко възможно, за да ѝ се харесате и ѝ обещайте, че ще дадете най-доброто от себе си през този сезон.

Както всяка сезонна колекция в магазина, който вече 20 години има за цел да предлага на своите клиенти най-доброто от света на аутдор активностите, и тази съчетава последните иновации в дизайна с тези при техническите характеристики. Този сезон обаче в редиците на Adventure Shop встъпват три нови марки, които определено ще зарадват всички, които все още не са се екипирали за зимния сезон или имат нужда от подмяна на части от зимния си арсенал.

Movement Skis
Снимка: Mika Merikanto/Movement Skis

MOVEMENT – първата нова марка, която ще намерим в магазина, е най-високо технологичната компания за ски в света. Любопитен факт е, че 50% от колекцията се прави ръчно, а технологията за изработка е Top Secret, така че Movement са нещо като Coca-Cola на ските.

Ziener
Снимка: Ziener

Най-голямата компания в света за производство на ръкавици също ще можем да намерим в Adventure Shop през сезон 2016-2017. Марката се казва ZIENER и покрай ръкавиците създава и уникални ски екипи. Развитието си брандът дължи на тясното си сътрудничество с професионални отбори, атлети и асоциации, които дават своите коментари и препоръки по продуктите. Не е случайно и мотото на марката: „Made by Pros“ – „Направени от професионалисти“.

Ride
Снимка: Ride Snowboards

Фокусирани върху технологиите и иновациите, RIDE започват производство на сноубордове през 1992 година, като „удрят“ пазара само с четири модела дъски. Оттогава насам, те следват идеята си да създават продукти за хората, които са изработени с оглед на високи технически характеристики, иновации и качество.

Освен всичко това обаче, тази година от Adventure Shop са решили да ни поглезят, така че са подготвили до 30% намаление за закупуване на сетове ски и сноуборд от колекция 2016/2017. И още – този сезон предстои да бъдат представени повече от 50 модела ски, 20 модела обувки и 10 вида туринг и фрирайд автомати.

Ако искате да се оборудвате с най-новото от Adventure Shop, посетете магазина на бул. Черни Връх №84 в София или сайта тук.

Movement Skis
Снимка: Mika Merikanto/Movement Skis, райдър: Rock Solide

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.