Австрийски джиб от братя Яневи

2
 

Сподели

Shares

Със следващото видео поглеждаме към миналия зимен сезон, за да се надъхаме за предстоящия. Това е прясно излязъл видео сегмент, който представя българския сноубордист Тошо Янев и неговия сезон в австрийския курорт Кицщайнхорн, в района на Залцбург. Филмчето се отличава със стилно и „тежко“ каране предимно в страхотния сноупарк на курорта.

Янев се запалва от малък по сноуборда по пистите на курорта Боровец, който е на един скок разстояние от родния му град Самоков. Завършва Националната спортна академия в София, след което се ориентира към работа в чужбина. Работи като сноуборд инструктор в американския курорт Вейл, в Колорадо. През лятото преподава кайтсърф на остров Родос, в Гърция. Янев е спонсориран от българската компания-производител на сноуборд и ски Cloudnine, както и от Sugapoint, Dirty Dog Eyewear, BOAR, C-3 Shop, ThirtyTwo, Contrabanda Store, Mawaii и Snowpark Kitzsteinhorn.

kitzsteinhorn сноупарк
Kitzsteinhorn resort

Видеото е заснето от брата на Тошо, Любо, или също познат като Бубо, който живее понастоящем в Дания и се занимава професионално със снимане и монтаж. Бубо също кара сноуборд от дълги години. Може да се заредите и с неговия видео сегмент тук:

Още кадри от братя Яневи тук.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. На български курортът се пише и произнася КицЩАЙНхорн.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.