Бягахме с PUMA Sofia Run

0
 

Сподели

Shares
PUMA Sofia Run
Снимка: Страхил Димитров

Ето, че първото издание на PUMA Sofia Run вече е факт.

Над 200 души стартираха бягането, разделени в четири категории – жени, мъже, семейства и деца. Дължината на трасето беше 1 км за деца, 3 км за семейства, 5 и 10 км за индивидуалните участници.

PUMA Sofia Run
Снимка: Страхил Димитров

Диджей Тодор Чакъров се погрижи за атмосферата по време на събитието със своята селекция от приятна и мотивираща музика, а водещият – Лозьо Димитров, подгряваше настроението на участниците и дори беше подготвил интересни факти от света на бягането за най-любознателните.

Времето, както предвидихме с прогнозата, беше благоприятно по време на бягането, а преваляванията започнаха едва към финала на събитието – по време на награждаването.

PUMA Sofia Run
Снимка: Страхил Димитров

Акцентът на PUMA Sofia Run беше не толкова върху състезателния елемент, колкото върху това да предложи приятни споделени емоции на всички, обичащи бягането и физическата активност. Ето защо събитието беше отворено и без стартова такса, а всички участници получиха медали и награди, подготвени от организаторите, като за победителите бяха осигурени и купи.

Въпреки някои непредвидени технически и организационни спънки, за които се извиняваме на участниците, денят протече с приповдигнат дух и предложи много позитивни изживявания. Благодарим на всички, станали част от инициативата, и специално – на домакините от Sofia Ring Mall, на Roobar и минерална вода Ком, осигурили нужната подкрепа за бегачите, на Sport Depot, и разбира се, на PUMA, без които събитието нямаше как да се осъществи.

PUMA Sofia Run
Снимка: Страхил Димитров

Пълна галерия със снимки от събитието можете да намерите тук, а тук се намира класирането на бегачите, което е възможно благодарение на времеизмерването от RunBG.

PUMA Sofia Run
Снимка: Страхил Димитров

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.