Casio G-Shock, скейт и BMX

0


Дата на събитието: 20.10.2016

Сподели

Shares

Casio Block Party

На 20-и октомври една от залите във Фабрика 126 ще се превърне в магазин, който съчетава духа на забързания град и спорта в едно.

Идеята Casio Watch Store ще бъде представена освен чрез моделите часовници от серията G-Shock, от които всеки ще може да избере най-подходящия за себе си, но и със специална скейт демонстрация от Владимир Иванов – Гибона и вълнуваща BMX демонстрация. За доброто ни настроение ще се погрижат Jana & Bumbo Klaat, а на място ще бъдат и Boom Burgers с най-яките бургери в града.

Casio Block Party

В залата, в която на 20-и октомври ще „изникне” магазин, ще можем да намерим разнообразни модели часовници и лимитирани колекции и ще можем да закупим любимия си часовник на страхотна цена.

Серията G-Shock е създадена от идеята да бъде направен часовник, който да не се чупи, да бъде водоустойчив и с дълъг живот на батерията. Първият модел G-Shоck е реализиран през 1983 година, а оттогава до днес са създадени редица часовници с все по-добри технически характеристики, а марката G-Shock се е превърнала в синоним на здравина и издръжливост.

Събитието започва точно в 19:00 часа, а организаторите от GIULIAN WATCHES & JEWELLERY приканват всички авантюристи да се присъединят за една вечер посветена на младежкия дух и индивидуалност.

Casio Block Party

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.