Независими и свободни

0
 

Сподели

Shares

Не можем да отречем – обичаме времето, в което живеем. Винаги можеш да се свържеш с любимия човек – за да споделиш ценен момент или просто за да кажеш, “всичко е наред, не се притеснявай” (не знаем какво е било на майките едно време, но се радваме, че не се налага да им го причиняваме). Да запомниш всичките си преживявания, чрез снимка, видео или просто траклог, проследяващ развитието ти – защото невинаги паметта работи в наша полза (правим твърде много неща, имаме нужда от външен хард).

Независимо къде си, да разчиташ на верен помощник – да намериш пътя, от който си се отклонил, да добавиш саундтрак към изживяването, или просто да погледнеш света около себе си от птичи поглед. Най-хубавото – няма значение къде си, дали се забавляваш с приятели, или си вършиш работата от място, в пъти превъзхождащо и най-добре уредения офис. В ерата на дигиталните номади и в сферата на свободното творчество, нищо не те спира да живееш живота си на пълни обороти. Не признаваме ограничения, и не ги търпим.

DICE BG

Технологиите са навсякъде с нас, и ни дават всичко това и по-важното – свободата да правим каквото поискаме, където поискаме, както го искаме. Все по-полезни, все по-достъпни – убеждаваме се ежедневно, не само докато четем ревютата в интернет, но и на живо, в съвсем реално време. Защото, колкото и да вярваме на достоверните източници, откъдето черпим информация, в едно отношение сме все още традиционалисти – предпочитаме старата и добре изпитана тактика – око да види, ръка да пипне. Искаме да знаем, че играем на сигурно, дори в най-несигурните условия. Искаме да разчитаме – безусловно, и да оставим непредвидимостта на природата. Ние предпочитаме гаранции.

DICE BG

Искаме избор, искаме възможности, искаме отношение, и най-вече – качество, на което да се доверим. В този ред на мисли, въпреки морето от предложения и информация, в което плуваме ежедневно, нямаше как да не останем впечатлени, когато посетихме на място магазина на DICE.bg. Вече имахме едно на ум за огромния асортимент от полезни джаджи, които се предлагат там, но честно – дори най-смелите от нас не предполагаха за какво разнообразие става въпрос. Всеки един аксесоар, всяка една джаджа – от практичните (като протектора, който пази телефона независимо колко пъти ще се обърнеш с кануто), през полезните (като соларното устройство за спешни случаи) до незаменимите (като външната батерия, която се зарежда със слънце или електричество).

DICE BG

ТРИ ПРОДУКТА ОТ DICE.BG, КОИТО ВЕДНАГА ПРИВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО НИ:

Drift Stealth 2 Action Camera

Drift Stealth 2 Action Camera

За всеки един от онези моменти, с които не искаме да се разделим. Камерата е изключително лека и малка, с тегло едва 97 г. Минималистичният грамаж обаче съвсем не е пречка спрямо качествата и функциите й – с възможност да заснема видео с 1080p @ 30 fps и снимки с резолюция до 12MP, а също така и да прави slow-motion видео при 720p @ 60 fps. Лещата е широкоъгълна със 135° ъгъл на виждане и въртяща се на 300°, което означава, че дори да закрепим камерата и на по-нестандартни позиции, ъгълът на заснемане ще бъде възможно най-подходящият. Батерията издържа до 3 часа непрекъснато снимане при 1080p, и се зарежда чрез микро USB. Камерата идва в комплект с поставки за гладки и заоблени повърхности, поставка за очила, универсален клип, микро USB кабел и с гаранция от 24 месеца.

Parrot Bebop 2 FPV

Parrot Bebop 2 FPV

Дронът ни печели веднага не само с възможността да го управляваме на разстояние до 2 км, но и заради невероятно му тегло. Това е първия дрон, по-лек от 500 г – а няма какво да си говорим, всеки грам е от значение, когато си на път, особено с раница в планината. Животът на батерията е 25 минути, като излитането и кацането се контролира бързо и лесно само с натискането на един бутон. Пилотирането е прецизно, а получената гледка напълно реална. За допълнително пълно потапяне във въздушните гледки допринасят и очилата за виртуална реалност, които идват с дрона, съвместими с iOS и Android.

A-Solar Xtorm Solar Power Helios Backpack

A-Solar Xtorm Solar Power Helios Backpack

За да завършим комплекта, избираме компактна раница, която освен очевидната си функция – да побира багажа ни, ще ни е полезна и в друго важно отношение. Оборудвана с 4-ватов соларен панел, който зарежда 15 000 mAh литиево-полимерна батерия, с нея можем да зареждаме до три устройства едновременно. Самата батерия освен от соларния панел, се зарежда и през USB или електрическата мрежа, а с един заряд извършваме до 7.5 зареждания на мобилен телефон. Изработена от здрав водоустойчив материал, раницата не ни разочарова дори в нестабилно време, и разполага с достатъчно странични джобове, така че всичко да ни е под ръка, както и със специално отделение за лаптоп.

DICE BG

Всичко останало – от аксесоари за телефони, през дронове и роботи, до умни часовници и още много – е в магазина на бул. “Княз Александър Дондуков” 38 (в безистена). И ако поради някаква причина не можеш да стигнеш дотам, спокойно – има и онлайн вариант на dice.bg.

DICE BG, мобилни технологии,

DICE BG

DICE BG

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.