Нови технологии за топла зима

0
 

Сподели

Shares

The North Face Thermoball

Дори когато не сме поели на поредното си приключение из планината, а сме останали в града или разнообразяваме почивните си дни с разходки в парковете например, през зимата трябва да ни е топло и да не позволяваме на тялото си да изстива.

Якето Sherpa ThermoBall на The North Face e перфектно дори за най-студените градски зимни дни и разходки в ниската планина. То запазва топлината на тялото благодарение на иновативната технология Termoball и меката подплата Sherpa.

В партньорство с PrimaLoft® от The North Face създават новата технология, която надгражда възможностите на познатите пълнежи при зимните якета. За разлика от стандартния пълнеж, който е изграден от непрекъсната нишка синтетични изолации, технологията Termoball™ използва малки и кръгли синтетични клъстери, скупчени много близо едни до други така, че да имитират естествен пух. В следствие на това, дрехите, използващи технологията, могат да се „похвалят” с повечето предимства и на синтетиката, и на пуха.

The North Face Thermoball

Основното предимство на Termoball обаче, е в това, че снопчетата запазват функциите си и следователно – топлината на тялото, дори когато бъдат намокрени.

Освен, че е изработено с новата технология и е супер топло, якето Sherpa ThermoBall изглежда и много добре. Елегантният стил и цветове в кафяво, бежово и тъмносиньо са идеално допълнение към градския стил. А тъй като от The North Face винаги се грижат да ни е удобно, якето е ушито с активна кройка, която не ограничава движенията ни.

ХАРАКТЕРИСТИКИ: 

Изолация 13 г/фут2 Thermoball™ с топла подплата Sherpa;

Външно закопчаване с клипс;

Два джоба на гърдите с горен достъп и клипс закопчаване;

Джобове за ръцете със скрит цип;

The North Face Thermoball, Sherpa ThermoBall

Якето с иновативна технология Thermoball можете да откриете в магазините на Стрим-Ко, както и онлайн на strim-co.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.